top of page

De voorspellingen in de diverse media

Wat voorzag ik  allemaal over 2021 en wat waren de high light daarin?

 

•Sociale media zal voor korte of langere tijd sluiten. (veel individuele blokkeringen)

•Hugo de Jonge valt door de mand. Maar komt er met een ‘sorry’ vanaf.

•Verkiezingen lopen anders dan op de traditionele manier. (stemmen met potlood)

•Gordon gaat een of meerdere zaken van hem sluiten. (na sluiten zelfs naar Dubai)

•Hooglopende conflicten bij rellen en demonstraties. (Malieveld Den Haag)

•Overal in de wereld zal het leger worden ingezet bij rellen tegen demontranten.

•Vaccinatie zal op grote schaal toegepast worden.

•Popconcerten zullen (beperkt) toegestaan worden plaats te vinden.

 

In andere media heb ik onder andere beschreven dat “er een BN’ner als gevolg van geweld komt te overlijden. Het is een bekende Amsterdammer en heel Nederland zal in ‘in shock’zijn.”

Ook heb ik weten te voorspellen dat André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar gaan en deze relatie geen lang leven is beschoren.

 

Maar nu… 2022

Gepubliceerd in de ParaVisie magazine  op 18 december 2021.

Ingediend op: 20 november 2021

 

Laat ik voorop stellen dat ik méér zie dan dat ik wil of kan opschrijven. Is dat dan omdat het te hard en té confronterend is? Is het omdat ik er niet zeker van ben? Of heeft dat een andere reden?

Ja… het beeld wat ik krijg over de toekomst is soms heel verwarrend en in sommige opzichten ook best negatief. Ik zie namelijk dingen soms heel duidelijk, maar de zogenaamde ‘feiten’ en de officiele berichten  pakken toch anders uit. 

Voorbeeldje: Ik zag dat de corona virus veel leed zou brengen, wereldwijd. Ik zag dat we daar tegen moeten strijden. Maar dan dienen we gericht het werk te bestrijden en op veilige basis te testen. De strijd die geleverd wordt is niet tegen het virus, maar de indruk die ik krijg is dat er een hele andere strijd gevoerd word. Ik denk dat overheden niet vechten voor volksgezondheid, maar dat het een commercieel doel nastreeft.

 

Corona

Grote verwarring als het gaat om de corona en het vervolg daarvan. Het blijft in mijn ogen een vreemde handelswijze om kost wat kost iedereen te moeten vaccineren. Bewezen is dat een vaccinatie niet uitsluit om toch corona te krijgen en toch blijft de druk hoog!

Er zal zelfs nog meer druk op het vaccineren komen te staan ondanks de toenemende weerstand van vaccin-vrije mensen en andersdenkenden.

Ik voorzie dat er strengere en heftigere beperkingen voor ongevaccineerden ontstaan. De QR code zal zelfs toegepast en gelinkt worden aan financiële- bank- en andere privézaken. Zelfs educatieve ontwikkelingen en het zal de beperking van vrijheid nog strenger laten zijn. Het ‘zaligmakende’ vaccin moet iedereen krijgen. Maar zoals ik eerder voorspelde is de reden om dit door te drukken niet primair de volksgezondheid, maar het dient een grotere en nieuwe wereldorde. Een waar ik als simpele sterveling, nog geen duidelijk beeld in krijg.

In mijn boek ‘Paranormale voorspellingen’ die ik uit heb gegeven in 2019 sprak ik hier al over. 

Bij het schrijven van deze voorspelling (8 november 2021) is er nog geen sprake van opnieuw een lock down, maar ik voorzie dat die er wél weer gaat komen. De geruchten en vermoedens van veel mensen, over dat de vaccinatie zelfs verplicht gaat worden, zéker voor bepaalde groepen in de samenleving, zal een feit worden. Een algehele verplichting zal er echter niet komen.

Als gevolg van toenemende besmettingen lijkt het wel dat de wereld voor de vaccin-vrije mensen steeds kleiner begint te worden.

Ik voorzie, weliswaar op wat langere termijn, dat de corona net als de ‘gewone’ griep, niet meer in zijn geheel zal verdwijnen, maar net als voorgaande jaren zie ik een versoepeling in de beperkingen rond de zomer van 2022.

En voor veel mensen is de volgende zin misschien wel het belangrijkste: Houdt vol, want ik zie licht aan het eind van de tunnel. Hoe en op welke manier is nu voor mij niet in detail in te vullen.

 

Politiek

Het kabinet zal er misschien wel al zijn als deze voorspelling in de ParaVisie te lezen is. Mark Rutte is de gedoodverfde nieuwe Minister-President, maar zal dit kabinet niet lang weten te leiden. Het vertrouwen in het uitgezette beleid van Mark Rutte is aan alle kanten beschadigd en hij heeft niet het draagvlak van de meerderheid in de tweede kamer. Hij zal wel wat moties van wantrouwen kunnen overleven, maar dit kabinet valt uiteindelijk ver voor de eindstreep.

Op 16 maart zullen de gemeenteraadsverkiezingen gehouden gaan worden. Je hoeft niet paranormaal te zijn om te beseffen dat het Nederlandse volk zijn onvrede zal uiten en een tegensignaal zal willen laten zien. Ik mag en behoor het niet uit te spreken, maar ik heb sterk mijn twijfels of de stemming van het Nederlandse volk niet een beetje gemanipuleerd is geweest en ook hierbij gaat worden. Bewijs heb ik er nog niet van, maar er zullen flinke stemmen op gaan van hertellingen.

 

Sport

Sportactiviteiten moet ik mij eigenlijk niet mee inlaten. In het verleden was ik heel vaak overtuigd van mijn paranormale ingevingen op sportgebied, dat ik mij wel durfde te wagen aan voorspellingen hierover. Maar nog nooit heb ik een sportuitslag ‘goed’ weten te voorspellen. Toch moet ik zeggen dat als ik nu naar de energie van voetbal kijk… mij probeer in te leven in de sfeer van wedstrijden en ik een visioen hierover heb, moet ik toch zeggen dat ik Ajax deze keer weer niet de eer zie opeisen. Verleden jaar zei ik ook al dat Ajax géén landskampioen zouden worden… Maar dat zag ik toch echt fout

 

Politiek Buitenland

Amerika gaat iets meemaken wat nog nooit eerder heeft plaatsgevonden. In mijn beleving en gevoel gaan er mensen in de regering weg of ‘moeten’ weg. Ik voorzie dat President Biden zich tijdelijk of misschien wel definitief terugtrekt. En heel even lijkt het alsof er een paleisrevolutie ontstaat in of rond het parlement en regering. Het zal van korte duur zijn, maar uniek is het wel.

 

Koningshuizen

Ja ja, daar komt het weer. Verleden jaar zag ik dat de vlag halfstok komt te hangen op onze overheidsgebouwen en trok daar de conclusie uit dat er iemand van het Koninklijk huis komt te overlijden. Gelukkig heeft dat afgelopen jaar in Nederland niet plaatsgevonden. Ja de vlaggen hingen halfstok na het overlijden van Prins Philip van het Verenigd Koninkrijk. Maar was dát wat ik zag?

 

Het weer

De periode rond de jaarwisseling 2021/2022 zal koud worden.  Niet dat ik echt duidelijk zie dat de Elfstedentocht weer gaat plaatsvinden, maar niets zo veranderlijk als het Nederlandse winterweer, dus hou de schaatsen maar bij de hand.

Het is bekend dat het weer, wereldwijd als gevolg van klimaat verandering onrust is geworden. Dat gaat resulteren, hier in Nederland voor extreme regenbuien, storm, windhozen en zelfs hele flinke onweersbuien.

De zomer van 2022 is weer warm, heel warm met deze keer zelfs records in temperatuur en watertekort voor waterleidingbedrijven.

 

Bekende Nederlanders

 

Diederik Gommers

Krijgt te maken met een periode waarin hij zich niet meer, tenzij strikt noodzakelijk, naar buiten toe uit. Hij gaat veel mensen, waaronder medisch collega's, tegen zich in het harnas jagen.

 

Angela de Jonge

Angela laat zich overhalen tot een eigen tv programma waarin ze kritisch kijkt naar andere televisieprogramma’s. Dit zal echter geen lang leven beschoren blijven.

 

Eva Jinek

Krijgt iets te veel publiekelijk kritiek en ondanks haar professionele houding en uitstraling, zal ze zich er veel van aantrekken. Het lijkt zelfs dat ze tijdelijk even van het tv-podium gaat verdwijnen.

 

Bas van Toor

Valt terug in zijn gezondheid. Het lijkt alsof hij opgenomen gaat worden in het ziekenhuis, maar weet zich redelijk te weren.

 

Victor Brand

Neemt te veel hooi op zijn vork en zal een stapje terug doen in presentatiewerk. Toch gaat hij weer gevraagd worden op een show te dragen maar zal halverwege vervangen worden door een andere presentator.

 

Nikkie Plessen

Gaat een samenwerking aan met een groot internationaal modehuis en gaat een modelijn lanceren voor de smalle beurs.

 

Andre Hazes

Weet even niet wat hij moet doen. Enerzijds wil hij weer de bühne op, anderzijds is hij bezig orde op zaken te stellen in zijn privéleven, daardoor lijkt het dat we wederom André kwijt zijn. Alsof hij zich weer even verstopt.

 

Kim Holland

Laat zich op een opvallende manier uit over de misstanden in de wereld en het lijkt alsof ze het roer omgooit en iets met liefdadigheid gaat doen.

 

Peter Gillis

De roem stijgt Peter een beetje naar het hoofd. Natuurlijk door de grote hoeveelheid geld, lijkt het of alles te koop is, maar hij zal geconfronteerd worden met iets wat met geen geld in de wereld te koop is; Gezondheid. Bovendien zal zijn ster komend jaar minder hoog stijgen, want de belasting zal beslag gaan leggen op een of meerdere bezittingen.

 

En verder:

•Auto-industrie gaat opvallende stunts uithalen ter promotie van verkoop.

•Stroomvoorzieningen komen wereldwijd in de problemen. Mogelijk zelfs stroomuitval in bepaalde landen of regio’s. hopelijk duurt dit niet te lang.

•De Rooms-katholieke kerk komt met een zeer positief en royaal gebaar naar de wereld.

•Vaccinaties zullen meer uitgebreid worden en ik voorzie zelfs dat we, om virusmutaties te ‘voorkomen’ weer opnieuw een nieuwe onbekende vaccinatie zullen moeten accepteren.

•Overal ter wereld zal de rol van het leger nog meer ingezet worden ter ‘voorkoming’ van geweld van of met burgers.

•Wateroverlast van overstromende rivieren over de hele wereld.

•Cash geld, opname en uitwisseling zal meer en meer tegengewerkt worden. Het doel is dat alles digitaal gaat.

•Er gaat een openbaring plaatsvinden in een seksschandaal op ‘hoog’ niveau. Kinderporno, seks feesten, sexspelletjes er zou zelfs sprake van slavernij op seks gebied mee gemoeid kunnen zijn.

•Weer krijgen we, nu in een toenemende frequentie, te maken met UFO’s. Dit zal zich niet alleen in Nederland manifesteren, maar wereldwijd komen er meer en meer signalen.

•Groningen…. Zet alle losse voorwerpen maar vast, want ik zie één of meerdere aardbevingen. Zo flink dat er actie genomen gaat worden door humanitaire hulpdiensten als het Rode Kruis.

Maar gelukkig ook goed nieuws

•In de zomer van 2022 lijkt tijdelijk veel terug naar het oude te komen. Terrasjes mogen weer open en in bescheidde mate gaan we lekker naar buiten.

•Meerdere landen zullen weer hun grenzen (beperkt) open stellen voor toeristen.

•Er komt (of die is er misschien zelfs al) een medicijn tegen corona.

•Een opvallende ontdekking voor fabrieken die milieu en vervuiling doet verminderen.

 

Songfestival

Italië zal zoals bekend het songfestival in huis halen. Toch zullen er problemen ontstaan als gevolg van het corona virus. In tegenstelling tot afgelopen jaar zullen er nog minder publiek aanwezig kunnen en mogen zijn. Er zullen demonstratief zelfs landen niet willen deelnemen.

Zweden maakt wat mij betreft de meeste kans om in de finale op de eerste plaats te komen.

Nederland komt wel in de top 10, maar zal het niet redden om met de hoogste eer te strijken.

 

 

Hieronder: 

Gepubliceerd in het weekblad Story op 18 december 2021.

Ingediend op: 30 november 2021

 

 

Familie Meiland

Martien is bijna zover dat hij eigenlijk geen partner nodig heeft, maar eind van de zomer van 2022 lijkt het alsof er toch inderdaad iemand op zijn pad komt waar hij zijn hart aan wil geven. Het zal niet een heftige en langdurige relatie gaan worden, maar het is wel opvallend. Waarschijnlijk is er een groot leeftijdsverschil op te merken.

Montana gaat toch wel heel serieus aan de gang om zwanger te willen raken. En heel eerlijk zie ik dat dan ook wel gebeuren, na een paar keer een teleurstelling geïncasseerd te hebben.

Erica komt ook iemand tegen waar ze lief en leed mee wil en kán delen, maar van een echte liefdesrelatie is toch niet echt sprake. In dit geval kan je duidelijk spreken van dat je meer hebt aan een goede vriend dan aan een relatie.

 

Hazes

André heeft het niet makkelijk gehad en eigenlijk nu nog steeds niet, de fundering van zijn liefdesleven en de daarbij behorende emotie is beschadigd. Hij heeft zich toch meer aangetrokken van het feit dat de relatie met Sarah van Soelen op de klippen liep. Enerzijds is hij blij dat het over is omdat hij er teveel verdriet in ervaarde, anderzijds was zijn liefde toch oprecht. Helaas blijken deze twee mensen toch niet voor elkaar geschapen te zijn. Maar André zal niet lang alleen blijven. Ik voel dat André zoekende is. Het gevaar ligt op de loer om drank en drugs te gebruiken om rust in zijn hoofd terug te krijgen. Toch komt hij van de zomer terug…. En HOE!!!

Rachel Hazes heeft een boosheid in zich die tot uiting komt in dingen te bekritiseren. Dit is niet goed, maar zelf is ze diep van binnen verbittert en ongelukkig. Ze klampt zich wel helemaal vast in de zorg en het wel en wee van haar kinderen, waar ze dan ook veel energie uit weet te putten.

 

Koninklijke familie

De Koninklijke familie krijgt te maken met tegenslag in populariteit. Op een of andere manier zal met name onze koningin Maxima gebukt gaan onder iets waar zij zelf part nog deel aan heeft gehad. Ook de kroonprinses Amalia, laat weer iets teveel zien van haar privéleven waar zelfs kamervragen over worden gesteld. Niets zo mooi en zuiver als een jonge prinses met ‘jonge-vrouwen’ dingen haar maar daar is niet iedereen het over eens.

 

Gordon

Gordon komt terug naar Nederland! Ik ben daar heel stellig over, omdat ik dat zie en voel. Natuurlijk is hij regelmatig hier in Nederland voor opnames en werkzaamheden, maar het iedere keer terug gaan naar ‘niks’ in Dubai gaat hem opbreken. Ik heb sterk het gevoel en zo krijg ik het ook door, dat hij vóór de winter van 2022 en 2023 terug is op Nederlandse bodem. Gordon vervalt door eenzaamheid en heimwee in Dubai, in oude gewoontes van drank en drugs, zoals ik al eerder hier in de Story schreef.

Bij voorspellingen die ik doe hoef je je niet af te vragen of het gaat gebeuren, maar slechts ‘wanneer’. Want tijdspanne is een van de moeilijkste dingen om te bepalen voor een medium.

 

Eva Jinek

Ik heb een zwak voor Eva Jinek. Ik durf het eigenlijk niet uit te spreken, maar Eva en ik hebben, voor zover ik aanvoel, een eerder leven samen gehad. Niet als man en vrouw, maar er is een hele sterke connectie met haar ziel. Ik was ooit tijdens een van haar talkshows eenmaal met haar in contact en daarin zei ze mij dat ik haar show zo kan vernemen omdat ze “weet” dat ik dat zou kunnen. Haar tv-carrière gaat vooralsnog z’n gangetje. In het tweede kwartaal zal ze echter door omstandigheden even rust nemen voor een korte periode. Ik denk niet dat ze zwanger is, maar ze is moe… heel moe..

 

Irene Moors

Irene gaat zich toeleggen op iets cultureels. Ze gaat haar goede naam verbinden aan een goed doel, belangeloos. Hiermee laat ze zich nog meer van haar positieve kant zien dan ooit tevoren. Haar prioriteit ligt nu even niet bij de televisie, maar ze gaat ook niet definitief van de buis. Ze komt late terug, want bloed kruipt daar waar het niet gaan kan.

 

Johan Derksen

De drie heren: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn als drie-eenheid een unieke combinatie. Ondanks dat er zeer uiteen lopende meningen bestaan over het succes wat deze heren gaan oogsten, zal deze talkshow opzienbarend blijken. Want niet alleen dat de onderwerpen meer een breder publiek aantrekken. Maar de spanning en irritatie tussen de heren is voor veel kijkers een lust voor het oog en oor! Ja juist door die irritatie zal het de formule blijken om een succes te worden.

 

Dionne Stax

Dionne Stax is zuiver, mooi intelligent en ambitieus. Haar verliefdheid die zij deelt met Steven Jansen is zo mooi, zo zuiver. Vooralsnog zullen zij deze liefde graag uit willen breiden met een kindje. Toch zal Dionne eerst ‘oud zeer’ en wild-west verhalen uit het verleden moeten opruimen.

 

‘De Veerkampjes’

Hannie en Ton Veerkamp lijken wel in een soort come-back sfeer te zitten qua bekendheid. Met name hun zeer populaire ‘Veerkampjes Glamour Bingo’ boekt veel succes in Nederland. Als de corona minder beperkingen gaat opleggen schiet hun populariteit als een komeet weer de lucht in. Ik voorzie dat ze zelfs in het buitenland, Curaçao, Griekenland of Turkije naam gaan maken. Toch moeten ze niet te overmatig enthousiast worden, want een ongelukje ligt weer in het verschiet.

 

(c) 2022 Thomas Woolthuis - Samma Saya.

Slechts te dupliceren met naam & bronvermelding!!

bottom of page