top of page

Voorspellingen 2024

              ParaVisie Magazine

 

Ieder jaar word ik gevraagd voor de ParaVisie om mijn blik te werpen op het komend jaar. Wat gaat er gebeuren? Waar moeten we rekening mee houden? Ziet het er een beetje positief uit? Ik ga dan inderdaad in een sfeer van wierook en meditatieve muziek rustig 'kijken' naar de toekomst. Helaas is mijn visie soms op de korte termijn en soms gaan de dingen die ik 'zie' pas na het betreffende kalender plaatsvinden. Dat is soms best wel eens frustrerend. Want ik zou graag de dag, datum en uur willen voorspellen. Helaas is dat voor mij en veel van mijn collega's niet haalbaar. Ik wil dan alleen maar leuke dingen zien. Maar wat een narigheid in de wereld!! Oorlogen, doden en gewonden, vernielingen en meer van dit soort extreme ellende overvalt de hele wereld. Ik zou zo graag mijn paranormale visie met alleen maar positief nieuws willen vullen. Helaas is dit op dit moment niet het geval. Natuurlijk zie ik ook wel positieve ontwikkelingen en zal ook niet nalaten die te benoemen.

Over het verleden jaar heb ik een aantal voorspellingen gedaan die helaas ook uitgekomen zijn;

 

1.     Het kabinet gaat in 2023 definitief vallen.

2.     Corona breekt niet weer door, maar krijgt dezelfde status als de griep en blijft toch steeds terugkeren ook al is het gematigd.

3.     Poetin gaat stoppen (ik scheef: "ik voorzie dat dat wel eens in 2024 zou kunnen zijn")

4.     Stijging van faillissementen.

5.     'Het weer' zal een constante zijn met uitzonderlijke warme uitschieters.

6.     De wereld komt onder spanning te staan; Oorlogssituatie.

7.     Vanuit Arabische landen zal er iets opgeëist worden waar niemand op gerekend had. (Palestijnen en Israël)

8.     Iemand van de koninklijke familie in het gips; Prinses Beatrix breekt pols op vakantie. (15 maart)

9.     Songfestival Mia Nicolai en Dion Cooper komen niet in de top 10 en komen niet door naar de halve finale.

 

Maar nu... 2024

 

De oorlog Rusland/Oekraïne

Deze enorme rampzalige oorlog zal niet van de ene op de andere dag stoppen. Maar dat Poetin gaat stoppen in de komende tijd, staat voor mij als een paal boven water. Hiermee zal de oorlog langzaam maar zeker tot een eind komen.

 

De oorlog Palestina/Israël

Ik hoop niet dat mijn voorspelling hierover letterlijk uitkomt, maar deze oorlog zal in één klap afgelopen zijn! Heel abrupt zie ik dat het oorlogsgeweld hier tot een einde komt. Ik zou graag zien dat beide partijen in een keer tot inzicht komen, of wellicht door toedoen van een invloedrijke onderhandelaar... maar ik vrees dat het door letterlijk een harde, zeer harde klap, aanslag of ingrijpen ineens over is.

  

Corona

Het begint wat saai en eentonig te worden als ik het weer over corona heb, maar ik weet dat corona, net als met de griep, in de wintermaanden steeds weer de kop op zal steken. En dat er door de gezondheidsadviseurs weer geroepen gaat worden dat we moeten vaccineren. Maar het zal geen belangrijke bedreiging gaan worden voor de wereldbevolking zoals de afgelopen jaren.

 

Geld

Doordat door banken steeds minder met cash geld gewerkt gaat worden, zal er een groeiende weerstand komen van mensen die wél met cash willen blijven betalen. Vooral de kleine ondernemers op markten, kermissen, bloemenhandelaars en dergelijke gaan zelfs het 'cash-betalen' met ludieke acties promoten.

 

Economie

De economie gaat stroef. Officiële cijfers zeggen dat alles weer een beetje gaat aantrekken, maar in de gemiddelde huishoudens zal nog steeds elk dubbeltje omgedraaid moeten worden.

Voedselbanken draaien overuren en de gemiddelde schuld bij veel huishoudens loopt op. Er zullen signalen opkomen van een vernieuwd muntstelsel.

 

Het weer

Door klimaatveranderingen gaan we niet alleen in Nederland, maar eigenlijk over de hele wereld te maken krijgen met uitersten. Van extreme regen en onweersbuien, tot aan super droogte en water tekort. Uitersten zoals orkanen en windhozen gaan meer en meer voorkomen. In Nederland zal als gevolg van een enorme onweersbui een opvallend gebouw geraakt worden door blikseminslag. Iets wat 'per ongeluk' gefilmd gaat worden.

 

Politiek binnenland

De verkiezingsuitslag van 22 november 2023 heeft een aardverschuiving teweeg gebracht. Zo heeft de PVV (zoals ik al jaren eerder wist te voorspellen) zichzelf heel duidelijk neergezet. Wat wel weer problemen op gaat leveren is de formatie van een nieuw kabinet, daarover zullen de meeste partijen weer flink over elkaar heen vallen. Ik zie dan ook niet echt een  snelle formatie van de grond komen. Maar rond de zomerperiode van 2024 gaat er schot in komen.

 

Koninklijk huis

Ja hoor.... Ik zie liefde, ik zie een vriendje, een mogelijke kanshebber om het hartje van Amalia op hol te brengen. Dat gaan we natuurlijk niet echt zien, want dat gaat heel formeel... Maar let maar op, er komt een jonge man in beeld.

 

Songfestival

Joost Klein gaat ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival. Mijn generatie kent deze artiest nog niet, maar dat zegt niks. Ik zie dat Joost een opvallende act gaat neerzetten. Gaat hij winnen? Die kans is vrij groot.. Niet vanwege zijn vocale capaciteiten, want die heeft hij absoluut niet. Maar op een of andere wijze weet hij de harten van jeugdige kijkers te winnen. Top 10? Ja zeker!! Tot de maand mei zal er een sfeer ontstaan van 'gekkigheid' die overigens niet door iedereen gewaardeerd gaat worden.

 

 

 Bekende Nederlanders

 

Willeke Alberti

Het enorme verdriet door het overlijden van Willeke's dochter Danielle van het Schip dreunt de komende tijd door en door. Optredens zullen op korte termijn dan ook niet plaatsvinden. Toch gaat Willeke in het najaar van 2024 opvallend in het nieuws komen. Het lijkt een soort come-back waarin ze aan gaat kondigen te willen minderen met optredens of zelfs te willen stoppen.

 

Peter Pannenkoek

Gaat een nieuw cabaret programma opzetten en zal in het najaar aankondigen dit samen met een andere cabaretier te willen doen.

 

Joep van het Hek

Het voelt niet lekker omtrent Joep, Ik zie dat hij dingen moet gaan afzeggen als gevolg van afnemende gezondheid.

 

Jeroen van Koningsbrugge

Komt als een komeet (net als alle jaren) in veel programma's te zitten. Zowel in serieuze als komische uitingen zal hij te zien zijn. Het lijkt letterlijk een 'Jeroens Koningsbrugge-jaar' te worden.

 

Jeroen van der Boom

Jeroen doet een poging om op een positieve manier in het nieuws te komen. Op zich lijkt dat wel te lukken, maar hij zal worden tegengewerkt door het uitkomen van negatieve karaktertrekjes. Iets waar hij zelf geen notie van had dat hij zo in elkaar steekt.

 

Dilan Yesilgöz

Ondanks dat Geert Wilders de grootste partij van Nederland is geworden en hij het nieuwe kabinet Wilders gaat vormen is het toch alsof Dilan Yesilgöz een grote kans maakt om de eerste vrouwelijke minister president van Nederland te worden. Ze heeft de meeste flair, de meest redelijke kijk op de huidige politieke ontwikkeling én ze weet te binden. Bovendien heeft ze, zonder dat ze daar voor uit wil of kan komen, paranormale disciplines... Ze is namelijk een gevoelsmens en voelt daarom dingen aan die niet rationeel te verklaren zijn. Hoe dan ook, ze zal in deze sfeer echt genoemd gaan worden...

 

Charles Groenhuizen

Gaat 'de pijp aan Maarten' geven. Deze doorgewinterde journalist zal eind 2024, begin 2025 stoppen met presentatiewerk. De reden is niet alleen zijn leeftijd, maar hij zal steeds minder alert zijn en dat valt hem niet alleen zelf op, maar ook zijn omgeving. En dat maakt dat hij gaat stoppen.

 

Georgina Verbaan

Weer gaat Georgina in een film spelen. Het is niet een echte amusementsfilm, maar het gaat een film worden met een documentaire-achtige sfeer.

 

Caroline van der Leeuw (Caro Emerald)

Caroline heeft recent afscheid genomen van haar alter ego Caro Emerald en wil daar niets meer mee te maken hebben. Althans dat is wat ze in de pers bracht. Gedeeltelijk is het wel waar, maar ze komt toch weer terug op haar eerder uitgebrachte uitspraken. Ze komt zelfs met een nieuwe singel onder de naam Caro Emerald.

 

Katja Schuurman

Justitie is streng maar rechtvaardig. Rechtvaardig vind ze het niet, maar strenge regels en zelfs een strafmaat zal haar ten deel vallen. Ik zie dat ze een straf gaat krijgen om drankmisbruik.

 

Beau

Beau komt met een spraakmakende reportage op tv. Deze talkshow host is naast het feit dat hij arrogant over kan komen en zoals hij van zichzelf zegt, een 'kakker' is, in staat om de keerzijde van het luxe leven te beschrijven.

 

Eva Jinek

Gaat terug naar de publieke omroep, maar dat weet iedereen al. Ze gaat een reeks opvallende uitzendingen maken, die absoluut spraakmakend zijn. Ze maakt echter één flinke uitglijer in haar journalistieke bevindingen waar heel Nederland over gaat vallen.

 

En verder:

*Ik schreef het al eerder, maar ik zie nu wel heel duidelijk dat er meer en meer buitenaardse signalen opgemerkt gaan worden. Er zal zelfs beweerd worden dat er een landing van een UFO heeft plaatsgevonden. De wetenschap zal dit echter ten stelligste ontkennen.

* Radio 538 gaat een opvallende samenwerking aan met een andere omroep; gaat het TV 538 worden?

* Elektrisch autorijden gaat steeds meer terrein inleveren nu er meer bewijs komt dat het zeker geen duurzame uitwerking heeft. Subsidies zullen flink verlaagd gaan worden.

* Antarctica (de zuidpool) komt in het nieuws door geheimen die nu, na jaren pas, naar boven komen. Iets wat jarenlang is verzwegen en geheim gehouden.

* Protest acties op zowel social media alsmede protestacties in de vorm van demonstraties zullen gehouden gaan worden tegen de afnemende mogelijkheid van met cash geld te betalen.

* Er zal rond de zomer (of tegen het najaar) een nieuw televisieprogramma komen met paranormale zaken en of spiritualiteit.

* Het maatregelen rond het stikstofprobleem gaat na de zomer opnieuw onder de loep genomen worden en er zal zelfs een herziening in de veel te zware maatregelen gaan komen. We krijgen iets meer "lucht".

 

Maar gelukkig ook goed nieuws ook al is het niet veel...

 

->Energieprijzen zullen dalen. Olie en Gasprijzen gaan zakken en dat is voordelig voor de consument.  

-> De vroeger zo populaire showprogramma's komen weer meer, zij het in bescheiden vorm, terug op tv!

-> Iedere belasting betalende inwoner van Nederland, zal een leuk financiële meevaller mogen incasseren. Een belasting verlaging? Duizend euro??? Nee dat helaas niet maar het is gewoon een 'geste'....

~Weekblad Party~

~Songfestival

Joost Klein gaat ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival. Mijn generatie kent deze artiest nog niet, maar dat zegt niks. Ik zie dat Joost een opvallende act gaat neerzetten. Gaat hij winnen? Die kans is vrij groot.. Niet vanwege zijn vocale capaciteiten, want die heeft hij absoluut niet. Maar op een of andere wijze weet hij de harten van jeugdige kijkers te winnen. Top 10? Ja zeker!! Tot de maand mei zal er een sfeer ontstaan van 'gekkigheid' die overigens niet door iedereen gewaardeerd gaat worden.

 

~De Oranjes

Zoals ik verleden jaar zag dat iemand van het Koninklijk huis in het gips zou belanden, zo zie ik nu dat er een spraakmakende openbaring gaat komen. Een van de kinderen van Prinses Beatrix krijgt te maken met een huwelijkscrisis. Daarnaast is het Alexia die ook van zich gaat laten horen omdat ze op een bijzondere manier gefotografeerd gaat worden. En ja..... ik zie een prille liefde bij Amalia. In het geheim zien ze elkaar vaker, maar het volk krijgt dat pas later te horen in een officiële mededeling van de Rijksvoorlichtingsdienst.

 

~Marco Borsato

Wat een nare periode maakt Marco mee. Natuurlijk moeten dingen uitgezocht worden en moet het recht zegevieren, maar dit duurt allemaal te lang. Ik zie dat Marco Borsato zal uiteindelijk niet veroordeeld worden. Ik zie zelfs dat zijn zaak geseponeerd gaat worden. Het duurt alleen wel voordat we zijn nieuwe muziek weer mogen beluisteren.

 

~Sylvie Meis

Sylvie is in en in ongelukkig als ze terugdenkt aan wat ze allemaal is begonnen en eigenlijk niet af heeft kunnen maken in de liefde. Met haar nieuwe liefde Wim Beelen gaat ze weer het avontuur van amor aan, maar helaas ook deze relatie loopt aan het einde van de zomer op de klippen. Ik zie dat Sylvie alweer (ook al mag niemand dat weten) haar oog op iemand anders heeft laten vallen.

 

~The Voice

Talentenjachten zijn er op dit moment veel op tv. De negatieve sfeer die om The Voice is gecreeerd, maakt het onmogelijk om weer met een nieuwe schone lei te beginnen. Ik zie de Voice dan ook niet meer in de oorspronkelijke vorm terug keren.

 

~Willeke Alberti

Het enorme verdriet door het overlijden van Willeke's dochter Danielle van het Schip dreunt de komende tijd door en door. Optredens zullen op korte termijn dan ook niet plaatsvinden. Ik zie dat Willeke in het najaar van 2024 opvallend in het nieuws gaat komen. Het lijkt een soort come-back waarin, de dan 79 jarige, Willeke aan gaat kondigen te willen minderen met optredens of zelfs te willen stoppen.

 

~Yvon Jaspers

Het lijkt wel alsof Yvon Jaspers van de buis gehaald word. Ik zie haar namelijk niet meer zo prominent in het programma Boer zoekt vrouw aanwezig. Ik durf het haast niet uit te spreken, maar het lijkt zelfs wel alsof het hele programma niet meer terugkomt. Misschien gaat het nog één seizoen mee, maar ik zie haar beeld meer en meer vervagen. Boer zoekt Jaspers??

 

~Chantal Jansen

Crisis in de relatie van Chantal Jansen. Chantal is de meest gevraagde presentatrice op de Nederlandse tv. Je kan haast geen tv kijken zonder haar in programma's, reclames en shows te zien. Dat gaat haar opbreken zoals ik nu zie. Of Chantal komt wederom in een soort burn-out terecht, of ze gaat langzaam bedanken voor het presenteren van tv programma's. Achter de schermen lijkt dat zij en haar man ook niet meer vaak samen te zien zijn. Ik voorzie dat ze willens en wetens op veel vlakken afstand neemt van het grootste deel van haar activiteiten.

 

~B&B vol liefde – Debbie en Paul 

Debbie en Paul uit B&B vol liefde, gaan trouwen, niet in 2024 maar ze gaan het wel aankondigen. Misschien dat het een ceremonieel huwelijk gaat worden, waarbij ze niet voor de wet gaan trouwen, maar er komt, zoals ik dat nu zie een bevestiging van hun relatie.

Het bijzondere hieraan is dat zelfs de 'aanzoek' en de bekendmaking zelfs op tv te zien zal zijn.

 

~Andre Hazes

Andre lijkt na zijn concert in Ahoy wederom even rust te nemen. Ik zie hem een pauze nemen, niet zo lang als verleden jaar, maar toch even in de luwte van de publiciteit.

Afstand genomen van drugs en alcohol? Jazeker!!! Maar het lijkt alsof hij toch gesignaleerd gaat worden in de horeca, waarbij hij zich ogenschijnlijk toch heeft laten verleiden door alcohol.

 

~Thijs Römer

In april 2024 zal het hoger beroep duidelijk maken dat Thijs Römer alsnog een hogere straf zal krijgen als eerder werd uitgesproken door de rechter. Ik zie zelfs dat Thijs daadwerkelijk het gevang in zal moeten. Maar of hij vlucht naar het buitenland, of hij doet een opmerkelijke actie die hem nog minder populair maakt.

 

~Gerard Joling

Komt halverwege 2024 als gevolg van een ongeluk of pechgeval in het ziekenhuis. Niet dat er blijvende schade is, maar hij zal wel flink schrikken en als een soort waarschuwing voor de een bepaalde groep mensen fungeren. Ook zal hij vaak gezien worden met een man. Een man die niet direct als zijn levenspartner beschouwt zou kunnen worden, maar ik zie Gerard wel dingen doen in de publiciteit, samen met een man, die we niet van hem gewend zijn.

 

~Dione Stax

Bij het 'lezen' van Dione en de voorspelling die mij gevraagd werd te doen over deze dame, kreeg ik in een radioprogramma te horen dat haar tweede seizoen 'het hoge noorden' er definitief aan gaat komen. Dat is mooi, leuk voor de fans en leuk voor Dione. Maar ik zie dat de opname's gaan stagneren. Waarom? Omdat ik zie dat Dione een 'uitglijer' maakt op het ijs en zichzelf min of meer verwond. Ik heb zelfs het idee dat ze in het gips komt. Klinkt niet leuk, maar daardoor komt een smetje op de opname's te liggen...

Goois Blad

(Nicole des Bouvrie)

 

Paranormale voorspellingen in het Gooi over 2024

We zitten midden in de donkere tijd voor Kerst. De jaarwisseling staat weer voor de deur. We kijken terug op een jaar vol met afschuwelijkheden in de wereld, oorlog, economische crisis, corona, en stikstof problemen.

Als medium zie je dit soort dingen, je hebt niet de mogelijkheid om een filter op te zetten en slechts de leuke voorspellingen te benoemen. Nee, soms is de waarheid hard. Maar, is er dan  echt niks leuks te melden voor alle lezers van Nicole's Blad? Jazeker wel!!!

Allereerst zie ik dat Nicole's blad meer dan de afgelopen jaren succes gaat krijgen en de populariteit gaat toenemen. Ik voorzie dat er ook meerdere opdrachtgevers de professionele inzet van Nicole gaan waarderen en gebruik maken van haar inzet.

"Ja, ja.... Dat zijn wel hele makkelijke voorspellingen die iedereen kan doen. Nee Thomas kom nu maar eens met paranormale voorspellingen die iedereen aan het eind van 2024 kan toetsen en checken. Dan begrijpen we pas waarom je 'Medium van het jaar bent geworden, dus kom op!!'

Okay....

 1. De Burgemeester van Hilversum krijgt een precieuze internationale onderscheiding in de zomer van 2024.

 2. De een is er blij mee, de ander ziet hem liever verdwijnen, maar de wolf gaat meer en meer van zich laten zien in het gooi. Er gaan zelfs stemmen op om de strijd op te voeren tegen de wolf.

 3. Net nu iedereen denkt dat het juist aan het afnemen is, zal de gehele regio rond Hilversum, Naarden, Laren en Blaricum te maken krijgen met een golf van inbraken. Gelukkig zal dit van korte duur zijn, want de daders, worden vrij snel opgepakt, waarmee het weer wat rustiger zal worden in inbrekersland...

 4. In de warmste, maar daarmee ook de droogste  tijd van het jaar, rond augustus en september zal er een niet eerder vertoonde beperking van gebruikmaken van het natuurgebied rond het Gooi plaatsvinden. Ook zie ik toename van bos- en berm branden.

 5. Er komt een in geheel Nederland 'omstreden' inwoner in de regio wonen. Het zal zelfs tot vragen in de gemeenteraad leiden.

 6. Popconcert in het Gooi????? Ja er komt een verzoek om een (zij het beperkt) festival op te zetten met heavy music..... maar gelukkig geeft de gemeente geen toestemming.

 7. Helaas ook een droevig bericht: rond het najaar van 2024 zal er een zeer bekende inwoner van het Gooi komen te overlijden. Het is een man die een internationale faam heeft, een man die bijna een naamsbekendheid heeft van 100%. Zijn overlijden zal vele Nederlanders schokken, vooral televisie minnend Nederland.

Verder durf ik te voorspellen dat er een toename van liefhebbers van deze regio gaat komen. Het Gooi zal meer terrasjes moeten creëren om als die mensen te kunnen ontvangen. Het zal net als vele jaren een heerlijke sfeer met gemoedelijke sfeer uitstralen.

"Ja duhhhh, dat laatste kon iedereen wel vertellen!!"

 

Mokum Magazine

 • Oktober was de natste maand van de eeuw en november doet er nog een schepje bovenop. Worden we, volgend jaar in de herfst, opnieuw doorweekt? En gaan we weer kou kleumen in de winter?

 

Ach ja.. de ouderwetse winters, die ik als kleine jongen nog steeds op mijn netvlies heb staan, zal helaas niet meer terugkomen. Koek en zopie, wekenlang  sneeuw in de straat, schaatsen op de grachten en met je slee achter je Moeder aan over het plein.... Mmmm nee sorry! Maar onze winters kennen wel andere extremen. Windhozen, extreem veel regen, dijken langs de rivieren die overspoelen... Nee een echte winter die wij van de plaatsjes kennen zit er niet in.

 • Gaat Matthijs van Nieuwkerk een glorieuze rentree maken? Of wordt hij opnieuw afgebrand? En moeten we nog meer BN'ers schandalen verwachten in het woke-tijdperk?

 

Matthijs komt zeker terug! Misschien niet meer in de oude vorm met 'De wereld draait door', maar in eerste instantie zal hij voorzichtig achter de schermen weer zijn journalistieke kwaliteiten gebruiken om iets moois te gaan doen op tv. Je vraag of er nog meer schandalen naar boven komen met andere BN'ners kan ik volmondig met "Ja" beantwoorden. Ik zie een tv persoonlijkheid van de ene op de andere dag van de buis gehaald worden. Vanwege jarenlange geheime, maar foute activiteiten, zal deze man afgerekend worden, door hem ineens van de buis te halen.

 

 

 • Over Ajax durf ik bijna niet meer te praten. Vorig jaar voorspelde je dat ze in een diep dal zouden belanden en dat nieuwe veranderingen te laat zouden komen. Een schot in de roos. Maar minder in het doel. Hoe nu verder? Komen ze weer aan de top?

 

Tja... Ajax... Weet je dat ik boze mailtjes kreeg toen Ajax bijna uit de eredivisie gegooid werd? Sommige mensen denken dat ik daar invloed op zou kunnen hebben. Ajax heeft een enorme klap moeten incasseren, de fans waren verdrietig en angstig. Maar dat is klaar nu. Ze komen op zeker weer in de hogere regionnen van de ere divisie. Maar de wonden zijn te groot en de sfeer nog niet goed. Na een paar flinke aankopen, die toch niet lekker loopt, komt Ajax uit het dal. Landskampioen? Mmmmm nee, die mogelijkheid laten ze een keer achter zich.

 • Amsterdam kampt met een leegloop aan iconische bedrijven. Komt er nog iets groots voor terug of moeten we ons bij de feiten neerleggen?

 

In de leegloop die Amsterdam kent qua grotere bedrijven, komt een gematigde stop. De leegloop stagneert, maar er komt een opvallend grote wereldnaam zich orienteren in het Amsterdamsche. In de loop van 2024 zal dit langzaam maar zeker duidelijkheid krijgen. Maar niet alleen één groot concern, maar meerdere wereld bedrijven lonken naar Amsterdam

Trekken de dames achter de ramen straks aan het kortste eind?

 

Ja... voor de liefhebbers van 'de dames achter de ramen' zal er steeds minder mogelijkheden aandienen. Op een of andere manier lijken de dames van plezier niet meer zo prominent aanwezig te kunnen zijn. Dat is het beleid van de gemeente. Ik ben alleen bang en daar hoef je helemaal geen medium of helderziende voor te zijn, meer in de 'achterkamertjes' en op 'geheime' locaties binnen het centrum van de stad de activiteiten toe te nemen. Meer in de illegaliteit dus. Overigens gaat de plek waar het allemaal wél legaal uitgevoerd mag worden, niet het succes krijgen waar op gehoopt is.

 • Het vuil in de stad wordt een steeds, torenhoger, probleem. Gaan we nog meer versmeren???

 • Ten gunste van alle meeuwen en ander gevogelte dat krijsend onze vuilniszakken openscheurt?

 

'Versmeren'??? wat een vreemd woord. Ja, als gevolg van toenemende vervuiling, de druk achter het reinigend personeel en de beperking van faciliteiten zal er onrust bij de reiniging komen. Ik voorzie hierin zelfs dat er stakingen of 'langzaam-aan-acties' bij reinigingspersoneel gaan komen. Dus vrij spel voor meeuwen en ratten.

 • Na Andre Hazes is er nu Tino Martin. Of is dat vloeken in de kerk? Overleeft hij zijn sterrenstatus of komt er nooit meer een tweede André? En/of is er misschien een andere verrassing in petto?

 

Een tweede Andre Hazes is er niet en zal er ook nooit komen. Hazes Jr. is niet meer de oude en Tino is top, maar geen Hazes! Tino gaat even in een pauzestand. Zijn drank en drugsgebruik gaat hem meer en meer parten spelen. Ik voorzie zelfs dat Tino hulp gaat zoeken om van deze verslaving af te komen. Hij zal echt niet helemaal van het toneel verdwijnen, maar nogmaals, hij neemt een sabbatical, maar komt dan snoeihard met succes terug!

 • Amsterdam is de stad van demonstraties. Tegen klimaatsverandering, voor vrede, de Palestijns/Israëlische zaak, etc. Gaat dat volgend jaar, uit de hand lopen? Of blijft het rustig in de stad.

 

Er komen absoluut weer rellen en demonstraties in Nederland en met name Amsterdam en Den Haag zullen het decor worden van opstanden en protesten. Ik zie ook heel veel schade, glas en branden. Het zijn protesten tegen de regering, lokale overheden en strakke besluitvormingen, waardoor er grote groepen mensen die zich achtergesteld voelen, de behoefte hebben om hun onvrede daarover uit te spreken.

 

 

 • Je bent zelf, ondertussen. de astroloog van vele – aardse - sterren geworden. En paragnost van het jaar. Hoe zie je je eigen toekomst?

 

Nou paragnost van het jaar ben ik niet, ik heb de titel 'Medium van het jaar in 2021' gekregen. Daar zit namelijk een groot verschil in. Een paragnost voelt energieën en een medium is net als 'de media' een doorgeefluik. Maar ik zie niet veel van en over mijzelf. Maar als ik via de numerologie naar mijn mogelijkheden kijk, zie ik dat ik een flinke stap ga nemen. Alsof ik met iets nieuws aan de gang ga. Iets wat ik al jaren in mij heb, maar wat nu ineens vorm begint te krijgen en alsof ik iets nieuws ga realiseren... Voor mij ook spannend, want ik krijg hierover, op dit moment, geen duidelijk beeld. Maar ik hou je op de hoogte als er wat gaat gebeuren.

 

 

 • En hoe gaat het eigenlijk met Mokum Magazine. Still going strong? Ook komend jaar?

 

Mokum Magazine is een succesformule. Ik zie wel dat er een uitbreiding gaat plaatsvinden. Gaat Mokum Magazine TV maken???? Alsof er een nieuwe dimensie, een nieuwe energie toegevoegd gaat worden waardoor Mokum Magazine breder word en zich steviger in het zadel zet. Maar... ik ken de makers van Mokum Magazine persoonlijk.... Ze laten iets liggen! Ze doen iets niet, wat wel wijs zou zijn en hun positie als magazine zou kunnen stabiliseren. Maar volgend jaar zullen we weten wat dat is.

 • En tot slot, de jaarlijks terugkerende hamvraag: blijft Femke Halsema doof voor alle voorspellingen over haar aftreden? Ze gaat weer voor een nieuwe ambtstermijn. Of komt er toch nog een kink in de kabel? Tot nog toe lijkt ze alle voorspellingen over een definitief aftreden naast zich neer te leggen.

 

Ja niets zo eigenwijs als een Femke Halsema... Hahaha... ze luistert niet naar mijn voorspellingen. En ze luistert ook niet naar de toenemende vraag om af te treden als burgemeester.

Ik hoor echter ook van heel veel andere Amsterdammers, dat ze eindelijk meer begint te luisteren en meer en meer, als Haarlemse, een echte Amsterdammer begint te worden. Ik geef de moed op om te zeggen dat ze gaat stoppen, anders zou iedereen kunnen zeggen: Ja duhhhh op een gegeven moment gaat ze echt vanzelf wel weg, maar dat kan iedereen voorspellen. Haar invloed op een langer blijven dan strikt gepland, lijkt toch echt afnemend.

bottom of page