top of page

De voorspellingen over 2021 te lezen in het ParaVisie Magazine

(ingediend medio november 2020)

Maar eerst, wat is er uitgekomen van mijn voorspellingen over 2020?

Vereerd ben ik met de gave om dingen te kunnen waarnemen die dan ook uitkomen. Trots? Ja natuurlijk, het is bijzonder te noemen dat je iets durft te zeggen vanuit je intuïtie. Is dat dan paranormaal? Ja, het is ‘anders’ dan normaal en dus is het Para-Normaal; Naast het ‘normale’.

Afgelopen jaar: 2020 was het jaar van CORONA, een bewogen jaar. Een jaar vol narigheid, onzekere situaties, lock downs en sluitingen van horeca en kermissen, kapsalons en zelfs voor mensen als ik, die vaak 'een-op-een' consulten hielden, waren lange of korte tijd niet is staat om te mogen werken.

Ik zag het! Mijn visie wat de lading dekt was mijn uitspraak: “…dat er een ziektebeeld ontstaat die wij niet eerder in deze omvang hebben ervaren. Aids was flink, maar dit wat er aankomt zal die ziekte Aids doen vervagen...”

Ik hoef dan ook niemand uit te leggen dat ik, ik denk zelfs als enige in Europa, de corona met al haar negativiteit in een precognitie wist te voorspellen.

Ook over het FORMULE 1 verhaal op Zandvoort, wist ik reeds in 2018 al te melden dat dat in zowel 2019 alsmede 2020 geen doorgang zou vinden. Trots? Ja wél dát ik het zag, maar “nee” om wat het allemaal voor ellende met zich meebracht.

Onthullingen: De wereld komt bol te staan van onthullingen en ‘uiteindelijk toegeven’. Oud zeer en verstopte geheimen komen naar buiten en zullen de wereld versteld doen staan. Met name iets wat eigenlijk allang een ‘publiek geheim’ was, zal nu openbaarheid krijgen. Gedacht mag worden aan staatsgeheimen die onder het mom van privé zaken, onder de mantel werden gehouden, toch erkend zullen worden als gevolg van feitelijkheden en bewijzen. Er komen grote ‘financiële geheimen’ naar buiten en hierdoor zullen zeer prominente wereldburgers hun positie in moeten leveren en uiteindelijk van het wereldtoneel verdwijnen.

Zelfs het overlijden van een van de bekendste filmsterren ter wereld voorzag ik: Beroemde buitenlandse filmster komt te overlijden. Filmwereld in ‘shock’. Ik spreek dan over het niveau van Brigitte Bardot. En ja, op 31 oktober 2020 overleed Jean Connery.

Het is niet de makkelijkste weg tegenwoordig om voorspellingen te doen als medium over het nieuwe jaar. Journalisten van kranten, magazines, radio en televisie zijn er als de kippen bij om mij te vertellen wat ik allemaal verkeerd hebt gezien over het afgelopen jaar.

Beetje jammer dat de voorspellingen die wel goed zijn gezien zijn of in ieder geval het voordeel van de twijfel genieten om toch genoemd te worden, toch cynisch en zelfs negatief benaderd worden.

Helderziendheid is geen wetenschap, het vind zijn oorsprong in het aanvoelen van emoties en sferen. Vraag mij niet wanneer je de staatsloterij gaat winnen of is of hoeveel geld je in je zak hebt wat dat voelt een medium niet… hooguit of je veel of weinig geld in je portemonnee hebt.

en dan... wat zie ik voor 2021?

 • Ook al is de datum (5 september 2021) voor de nieuwe Formule 1 race in Zandvoort al bekend, durf ik toch echt nog steeds mijn twijfel uit te spreken of het toch doorgaat. Wellicht dan alleen zonder of met weinig publiek

 • De Tweede kamer verkiezingen verlopen niet volgens de jarenlange traditie.

Corona

Corona heeft de hele wereld in haar macht. De normale dingen die zo vanzelfsprekend zijn en waren worden op de schop genomen. Twijfels alom over de bestrijding van dit virus. Voor- en tegenstanders van vaccineren, voor en tegenstanders van het dragen van mondkapjes. Er zijn zelfs mensen die deze crisis zien als een voorloper van een overname door een nieuwe wereldorde. Als ik hier voorspel dat de Corona, zoals deze in januari 2020 uitbrak, allang is verdwenen, krijgt ik heel veel mensen tegen mij in het harnas. Ze zullen afvragen hoe ik daar bij kom, met duizenden besmettingen per dag op dit moment (10 oktober 2020)

Het antwoord hierin is simpel: Het virus waarmee we in februari/maart van 2020 mee werden overvallen is er niet meer in zijn oorspronkelijke vorm, maar is achterhaald/gemuteerd in een ander, breder of intenser virus.

Maar als ik mee ga met de reguliere bevindingen dan komen we wederom in een nieuwe, derde golf van besmettingen.

We krijgen het vermeende virus vooralsnog nog niet 100% onder controle. Tenzij we ons allen laten vaccineren, zeggen de landelijke overheden. Ik voel en zie dat dit alles een onderdeel is van een heel groot geheel. Iets wat ik niet kan overzien op dit moment.

Tweede kamer verkiezingen 2021

De verkiezingen waar we in maart mee te maken dienen te krijgen, zijn apart en bijzonder.

Het zal in een aantal zaken anders zijn dan we gewend zijn en ik heb zelfs het gevoel dat er een ander tijdsbeeld bij komt. Ander tijdsbeeld? Ja het voelt aan dat er uitstel van iets verlangt zal worden? Moment van verkiezing? Tellen van stemmen? Uitslag van de stemmen? Ik heb eerlijk gezegd geen goed gevoel vanwege verplaatsing van feiten en uitkomsten.

Marc Rutte heeft een verdeelde populariteit in Nederland; de een vindt hem geweldig, de ander vindt het een leugenachtige man. De waarheid ligt ergens in het midden. Toch heb ik ondanks het feit dat hij zich wel verkiesbaar wil stellen, niet echt een hoge pet op van het aantal stemmen wat hij zal krijgen.

Geert Wilders gaat wederom flink stijgen in de stemmingen. Maar door een gebrek aan enthousiaste mede partijen in de tweede kamer zie ik hem niet als de nieuwe premier.

Thierry Baudet blijft schommelen in stemmen naar mate we dichterbij de verkiezingen gaan komen. Zijn politieke visie is voor sommige te extreem en heeft slechts populistische uitspraken, waardoor hij onvoldoende steun krijgt om een regering te vormen.

Hugo de Jong valt door de mand met iets. Het lijkt alsof hij zijn eigen financiële positie zeker wil stellen en daardoor een onthulling moet doen die niet in goed aarde valt bij het grote publiek. Toch lijkt het alsof hij met een “sorry” eronder vandaan komt.

Natuur / weer

Een koude periode van 2020/2021 in februari/maart. Verder zal de zomer meer dan voorafgaande jaren extreme uitingen laten zien. Van zeer warm, tot extreem heftige onweer, winden en misschien zelfs tornado’s.

Maar ook in de waterhuishouding van onze Nederlandse natuur zullen we uitersten van zeer droog tot zeer veel water moeten incasseren.

Bekende Nederlanders

Gordon zal een of misschien wel al zijn horeca zaken sluiten omdat hij niet optimaal zaken kan doen als gevolg van corona.

Eva Jinek Eva heeft het niet makkelijk qua kijkcijfers. Er zit geen constante factor in in 2021. Ze zal zich meer profileren op en in andere tv programma’s. De “spijt”, die ze overigens niet erkent weggegaan te zijn bij de commerciële omroep, zal ze tussen de regels door, toch mondjesmaat toegeven.

Mary Borsato Gaat stoppen met haar bruidsadviezen en winkel. Niet dat de zaak dicht gaat, maar ze gaat aankondigen minder te doen, vanwege een fysieke oorzaak.

Gerard Joling Komt opvallend in het nieuws als gevolg van het aankondigen van een nieuwe relatie.

Tino Martin valt in de prijzen, sleept een award in de wacht.

Andre van Duin gezondheid zal hem parten gaan spelen bij de uitvoer van een nieuw op te zetten televisieprogramma of uitvoering.

Jandino Asporaat Gaat weer zijn medewerking verlenen aan een goed doel op Curaçao. En dan heb ik het niet over zijn plannen om een nieuwe stad te creëren op dit mooie eiland want dat plan lag er al.

Marleen van der Linden (presentatrice van M) krijgt in haar programma een zeer bijzondere gebeurtenis te beleven. Of er gaat iets met geweld gepaard, of er overvalt een gast een onwel wording.

Frans Bauer zal met zijn humor en enthousiasme wederom succes boeken in een soort theater produktie.

Trijntje Oosterhuis neemt iets te veel hooi op haar vork en zal zich even terug trekken.

Jan Slagter gaat omroep Max óf verlaten óf een behoorlijke stap terug doen. Hij zal in het laatste geval, een onverwachte persoon presenteren als zijn rechterhand.

Horeca

De Horeca heeft het niet makkelijk. Er zullen (en daar hoef je niet paranormaal voor te zijn) vele kleine en grotere horeca bedrijven sneuvelen en hun faillissement aan moeten vragen.

Toch heb ik ook iets positiefs hierbij, want het lijkt of de horeca meer en meer creatievere oplossingen gaan vinden en uitwerken om toch de kroegen en feestzalen open te houden. De restaurants zullen, zij het beperkt, toch weer langzamerhand terug komen in normale tijden en met gewone aantallen. Ik heb ook het idee dat de in de zomer van 2021, we op wellicht andere manier dan we gewend waren, toch een biertje kunnen doen op terrasjes.

Koningshuis

 • Overlijden van iemand binnen het koninklijk huis. Ik zie de vlag halfstok hangen boven vele rijksgebouwen en het Koninklijk paleis.

 • Onze Koning Willem Alexander zal zijn positie wederom aangevallen zien. Het lijkt alsof de Nederlandse burgerij het fenomeen Koninklijk huis met toenemende mate opgeheven wil zien. De Koning zal hierdoor een poging doen zijn populariteit te verhogen doormiddel van een opmerkelijke daad.

En verder….

 • Social Media zal wereldwijd voor korte of langere tijd (bewust) uit de lucht gehaald worden. (zie uitgebreide tekst op Linda.nl)

 • Parijs zal de bouw van de Notre Dame gaan vertragen… het lijkt alsof het geld wat beschikbaar is voor herstel, anders zal worden besteed.

 • Hoog oplopende conflicten in Nederland bij rellen bij demonstraties.

 • Brandstichtingen bij kerken en of moskeeën.

 • Meer en meer geweld door extreme moslims.

 • Overal ter wereld zal de rol van het leger ingezet worden ter ‘voorkoming’ van geweld van of met burgers.

 • Stakingen in de zorg

 • Kinderporno en misbruik kinderen zullen in de openbaarheid komen.

 • Toenemend geweld en aversie tegen BOA’s

 • De internationale mode & beauty branche zullen vele faillissementen moeten incasseren

 • Wederom aanslagen bij Ambassades in Den Haag

 • Onderwijs en examens lijken qua niveau lager beoordeelt te worden vanwege het fysiek minder uren kunnen maken op scholen.

Positief Nieuws

 • Nederlandse kindergroep krijgt prijs van internationale muzikale organisatie

 • Vaccinatie tegen corona zal effectief zijn. En op grote schaal toegepast worden.

 • Nederland zal internationale populaire artiest ontvangen en hij/zij zal een flink geschenk overhandigen aan een Nederlandse organisatie.

 • Belangrijke wereldburgers zullen van hun voetstuk gehaald worden vanwege openbaarheid van zaken van hun daden.

 • De ondernemende middenstand gaat creatieve producten en een nieuwe tendensen lanceren om het genot van thuiszijn en blijven te bevorderen.

 • Grote events en popconcerten zullen weer (beperkt) mogen. Weliswaar met strengere regels en meldingsplicht over corona. Vooral in of na de zomer krijgen deze weer meer ruimte.

 • Ten opzichte van 2020, zal 2021 wat ‘normaler’ gaan worden. Misschien omdat we er aan wennen, of omdat we dingen meer en meer gaan accepteren? Hoe dan ook, de ergste veranderingen en beperkingen zullen mondjesmaat af gaan nemen tot ‘normaler’ niveau. Wat net wegneemt dat we wel allert moeten blijven dat de corona ons niet weer in de greep gaat krijgen.

 

Leerlingen voorspellen..

Ik geef al jaren les in Intuïtieve ontwikkeling. Daarin zijn er veel leerlingen van mij die opvallende resultaten boeken in het “lezen van foto’s”

Ik heb sommige van mijn leerlingen dan ook gevraagd of zij aan de hand van hetgeen ik ze heb mogen leren, hun spirituele gaves, hun visie zouden willen geven op 2021.

Allereerst mijn eigen vrouw:

Cindy Woolthuis:Het zal een vurig jaar worden. En daarmee bedoel ik dat er veel branden gesticht zullen worden. Met name laboratoria, parkeer garages, winkel panden. Sommige zullen hiermee "in de brand uit de brand" zijn.

Er zal in Europa een grote kluiskraak plaatsvinden.

Het jaar van veranderingen en veel onthullingen.

Fraude zaken zullen opgehelderd worden.

De kinderdag verblijven zullen opmerkelijk in het nieuws komen.

Op spiritueel gebied zullen er veel praktijken hun deuren gaan sluiten.

Wie zijn zakken met ego vult, zal merken dat het spiritueel niet meer zal stromen.

Congressen en vak- beurzen zullen strenger aangepakt worden.

Buurthuizen zullen daarentegen meer gewaardeerd worden.

Dagbestedingen voor de ouderen zal gehalveerd/gesloten worden, waardoor er helaas nog meer eenzaamheid zal ontstaan.

Er zal nog een ander virus de kop opsteken.

Er zal hier in Nederland een insecten plaag komen, die wij eerder nog niet gezien hebben.

Angela Durge:Gaat het wel goed met Lee Towers? Heel Rotterdam raakt van slag omdat er iets staat te gebeuren met een belangrijk persoon. Ik zie op ongebruikelijke manier veel mensen in de Kuip en het heeft niets met voetbal of concert te maken.

Evenementen en concerten gaan weer komen, maar er gaan blaastest komen die een direct resultaat geven van veilig of onveilig. De apparaten die ervoor gebruikt gaan worden hebben iets weg van alcoholtesters.

In het Britse Koningshuis gaat er iets opvallends plaatsvinden. De broers Prins William en Prins Harry komen opvallend in het nieuws als gevolg van een onderling conflict.

Hoe bizar: Angela ziet dat het nieuwe vaccin zo populair gaat worden dat er zelfs grote hoeveelheden gestolen gaan worden.

Moon Hoenderdos:Willeke Alberti - 11 augustus is een datum die ik bij haar zie. Ik heb hierin sterk het gevoel dat het met een ziekte of een ziekte beeld te maken heeft.

Albert Verlinde krijgt een relatie met een vrij jonge medewerker van zijn bedrijf. Op zich is daar niks mis mee, maar er zal flink wat ophef zijn vanwege het grote leeftijdsverschil.

Amsterdam zal het decor zijn van een bijeenkomst op een groot plein . Het is geen feest, want de sfeer die het heeft is een heel ontroerend.

Moon voorziet een voorzichtig einde komen van deze corona periode. En een bekende Nederlandse DJ zal furore maken over de hele wereld.

 

 

In het Weekblad Story heb ik in de eerste editie van 2021 het volgende geschreven:

Als ik zo mijn visie geef over 2021 dan mag ik zeggen dat héél voorzichtig de rook wat begint op te trekken met betrekking tot het corona virus. Het is niet over. Nee zeker niet, maar de zomer van 2021 zal weer wat nieuwe mogelijkheden geven, qua vrijheid.

Artiesten en BNN-ners komen weer voorzichtig uit hun isolement en als ik het wat globaal aan voel, staat er veel te verwachten op liefdesgebied in Nederland. We krijgen echter wel te maken met een overlijden van een bekende Nederlander uit Amsterdam of nauw bij Amsterdam betrokken, waarbij ik het gevoel krijg dat het onverwacht snel plaats gaat vinden. Een ongeval? Aanslag? Ik hoop het niet, maar dat er zoiets te verwachten valt is zeker!

1: Martien Meiland; nieuwe liefde in 2021? Blijft hij in Hengelo wonen, waar hij sinds dit jaar zomer woonachtig woont met zijn platonische echtgenote Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire?

Voor Martien Meiland zie ik vooralsnog geen nieuwe liefde op zijn pad komen in 2021, alhoewel er wel degelijk iemand in de buurt gaat komen en zijn hartje op hol zal doen laten slaan. Maar een nieuwe relatie is in 2021 niet echt het geval.

2: Prinses Amalia; zij wordt in december 2021 achttien jaar. Wat krijg je over haar door?

Wederom krijg ik een beeld bij Amalia, waarbij ik heel sterk het vermoeden heb dat zij een vriendje (lees: “Kalverliefde”) gaat krijgen. Daarnaast, of misschien wel doordat dit vriendje ten tonele verschijnt, gaat ze de protocollen van het Koninklijk huis tarten.

3: Fred van Leer; een roerig 2020 achter de rug, met een uitgelekte sekstape en zelfmoordpoging. Komt hij sterker terug in 2021? Gaat hij verhuizen, want zijn woning is recent overvallen door twee neppe postbezorgers.

Fred van Leer heeft emotioneel meer last gehad van de perikelen rond de sextape dan menigeen zou vermoeden. Daar komt bij dat de inbraak in zijn woning hem ook niet in de koude kleren is gaan zitten. Ik zie hem een soort ‘pauze’ houden waarbij hij echter wel achter de schermen met nieuwe plannen gaat komen.

4: Rachel Hazes: komt het goed tussen haar en dochter Roxeanne? Ze leven in onmin met elkaar. In 2021 zou André Hazes zeventig zijn geworden. Wat voor rol speelt hij, op de achtergrond, nog in haar leven? Is dit de reden waarom zij geen nieuw geluk in de liefde vindt?

Andre Hazes Sr. Is inmiddels zoals dat heet in mijn vakjargon: in egaler vaarwater en heeft nu de rust gevonden aan ‘gene zijde’. Rachel zal gevoelsmatig altijd de vrouw van Andre Hazes blijven en daarmee een levenslange verbondenheid houden waardoor nieuwe relaties niet direct makkelijk zullen verlopen. De band met Roxeanne en Rachel zal geleidelijk aan herstellen, ze zien elkaar nu ook al zo nu en dan. Maar helemaal als voor de breuk al het helaas niet meer terugkomen.

5: Yvon Jaspers: blijft ze trouw aan 'Boer zoekt Vrouw' en de KRONCRV? Of droomt ze stiekem misschien van heel andere dingen? En hoe staat het erover met haar huwelijk?

Yvon Jaspers is sterk. Dat heeft ze bewezen door overeind te staan in allerlei emotionele en verdrietige dingen die op haar pad kwamen de laatste tijd. Ik zie haar weer, of nog steeds voor een tv camera staan. Dat houdt voor mij in dat ze vooralsnog weer een seizoen Boer zoekt vrouw zal opnemen. Maar de animo voor deelnemers neemt af, waardoor ik niet denk dat het daarna nog een keer gaat plaatsvinden.

6: GTST: soap bestond dit jaar 30 jaar. Wat voel jij hierbij? En misschien wat leuks over Jette van der Meij? Ze speelt de rol van Laura Selmhorst al sinds de allereerste aflevering.

Jette van der Meij is een actrice van het eerste uur bij GTST. En ja, tussen de opnames door en achter de schermen van deze nog altijd populaire soap wordt steeds vaker het geluid gehoord dat Jette wil of moet stoppen. Toch zal Jette zeker tot aan de zomerstop te zien blijven bij GTST.

7: Het Eurovisie Songfestival. Nederland wordt vertegenwoordigd door Jeangu Macrooy. Hoe gaat hij het doen? En welk land gaat voor je gevoel er met de winst vandoor?

Spirituele voorspellingen kan je vaak niet in een bepaalde tijdspanne zien. Net als verleden jaar voorzie ik dat de winnaar van het Songfestival een man gaat worden uit het mediterrane sfeer. Verleden jaar voelde ik dat al, maar doordat het vanwege de corona niet door kon gaan, blijf ik hetzelfde gevoel houden over de winnaar. Jeangu Macrooy komt hoog in de finale , maar blijft hangen in de top 10 van finalisten.

8: André van Duin, dit jaar zijn grote liefde Martin verloren. Wat voor algemeen beeld krijg je door over André? Blijft hij actief in de showbizz of trekt hij zich langzaamaan terug?

André van Duin kreeg de ene na de andere klap te verwerken. Eerst zijn grote liefde Martin, maar recentelijk natuurlijk ook Corry van Gorp. Deze emotionele klappen doet hem veel. Toch zal hij aan het eind van het jaar terug komen met iets nieuws, nadat hij weer de serie Heel Holland bakt gaat presenteren.

9:Wendy van Dijk: geschil met een zakenpartner. Gaat hier een oplossing in komen? En wat voor dingen krijg je verder door, qua gezondheid bijvoorbeeld?

Het conflict wat Wendy van Dijk heeft met haar zakenpartner zal langzaam wegebben. Maar als alles is bedaard, en dat kan nog wel even duren, zal het vuur weer oplaaien omdat er andere feiten boven water komen dan wat aanvankelijk op tafel lag.

10: Patricia Paay: wat voor spannende dingen staan haar te wachten in 2021?

De gezondheid van Patricia Paaij laat wat te wensen over, Ik krijg door dat ze moeite gaat krijgen met lopen en dat ze voortdurend pijn heeft in haar rug. Natuurlijk moeten we realistisch zijn dat dat hoort bij haar leeftijd, maar ze zal afspraken moeten gaan afzeggen omdat “het even teveel” begint te worden.

(c) Thomas Woolthuis 2021

bottom of page