top of page
image_edited.jpg

Reacties op een behandeling met Reiki kunnen zijn:

 • gevoel van warmte

 • tintelingen

 • een zwaar of juist licht gevoel

 • ontspanning, slaperigheid

 • transpiratie

 • droge keel

 • borrelende ingewanden

 • behoefte om te praten

 • gevoel van verdriet, angst, boosheid of juist vrolijkheid

 • het lichaam voert gifstoffen af

 • functies van organen en de hormoonhuishouding worden in evenwicht gebracht.

 • het natuurlijke proces van zelfgenezing wordt bevordert of in gang gezet

 

Nawerking

 

Een gegeven Reikibehandeling kan nog enkele dagen tot weken nawerken. Omdat er een nieuwe balans in uw lichaam ontstaat is het mogelijk dat u in die periode vaker naar het toilet moet. Klachten kunnen ook tijdelijk juist toenemen, meestal kortdurend. Veel mensen slapen beter door Reiki.

 

Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding ervaren.

We geven behandelingen bij ons in ons spirituele centrum. Daarvoor hebben we een speciale praktijkruimte ingericht. Desgewenst kunnen we ook naar u toekomen.

We beschikken namelijk over een mobiele behandeltafel.

 

Wanneer heeft een Reikibehandeling geen effect?

 

De Reiki-energie stroomt altijd. Maar in sommige situaties wordt er geen effect geconstateerd. Dit kan de volgende oorzaken hebben:

 • De ontvanger verwacht een bepaald resultaat, maar de Reiki-energie (die zich richt naar de wetten van de Universele Energie) lost eerst andere zaken op of stroomt daar naar toe, waar de ontvanger het niet direct merkt of onbewust nodig heeft.

 • De ontvanger sluit zich bewust of onbewust af voor de Reiki-energie. Helaas zijn er mensen die zich laten leiden door een ziekte of krijgen door hun ziekte aandacht. En deze aandacht willen ze niet verliezen.

 • De ontvanger moet nog iets leren van zijn ziekte. De ontvanger zal eerst moeten leren en begrijpen waarom hij/zij ziek is. Misschien moet de ontvanger wel zijn/haar levensstijl eerst veranderen. Reiki is dan een eerste stap om deze verandering in gang te zetten. Reiki maakt bewust en zorgt ervoor dat men een goed beeld krijgt van oorzaak en gevolg.

 • De persoon in kwestie heeft moeite met intimiteit c.q. fysieke aanraking. Wij dwingen dus nooit Reiki op, maar bespreken rustig hoe een behandeling voor u in zijn werk gaat en kijken of u deze angst dan kunt weghalen. 

Wanneer kan er geen Reikibehandeling gegeven worden?

 

Als iemand een botbreuk heeft, moet deze eerst gezet zijn. Vervolgens kan Reiki gegeven worden om het herstel te bevorderen. Indien een iemand ten gevolge van een hartinfarct nog onder doktersbehandeling is van een arts, is het sterk af te raden deze persoon in kwestie Reiki te geven. Ook als een persoon een operatie ondergaat, kan men geen afstands-Reiki geven, omdat de narcose door de Reikibehandeling beïnvloed kan worden. Voor en na de operatie mag er wel een Reikibehandeling gegeven worden. Dit ter ondersteuning en tot bevordering van het herstel.

 

Een Reikibehandeling zal nooit een behandeling van een reguliere arts vervangen.

Reiki dient ter ondersteuning van de reguliere geneeskunde.

Een Reiki Behandeling

 

De Reiki-energie gaat gewoon door kleding heen, dus u hoeft zich niet uit te kleden. Makkelijke, niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van ontspanning. Grote gespen van riemen, vragen we ook niet te dragen.

Tijdens de Reikibehandeling ligt u op een tafel of zit u op een gemakkelijke stoel. De behandelaar houdt zijn/haar handen op diverse plaatsen (die met name overeenkomen met de zeven chakra's) op uw lichaam, waarna de Reiki-energie door de handen van de behandelaar gaat stromen en vervolgens haar weg vindt in uw lichaam. Uiteraard worden intieme lichaamsplekken niet aangeraakt.

* Voor het geven van een Reikibehandeling, welke 45 tot 60 minuten kan duren vragen wij € 65,-

 

* Wij hebben, om weg te geven, natuurlijk ook de cadeaubonnen.

 

* De "Reiki-strippenkaart" waarbij u bij vier te reserveren behandelingen,

de vijfde gratis mag ontvangen.

HOTSTONE & REIKI MASSAGE

 

Naast de traditionele Reiki behandelingen, zijn wij inmiddels enkele jaren, ook gespecialiseerd in Hotstone massage.

Hotstone massage zegt het eigenlijk al; u wordt gemasseerd met warme basalt en lava stenen. HOT??? Nee... niet zo heet dat u er last van of mee krijgt, maar warm genoeg om uw gewrichten, spieren en knelpunten in uw lichaam te laten ontspannen.

Screenshot_20230731_171659_Facebook.jpg

Uw Reiki masters Thomas & Cindy ontwikkelden echter een methode, waarbij de helende energie van Reiki, een extra dimensie toevoegt aan deze toch al ontspannende massage voor lichaam en geest.

 

De heerlijk geurende olie in combinatie met de warme lavastenen die op uw lichaam worden aangebracht, geven vrijwel direct een ontspannen resultaat uw hele fysieke welzijn.

 

Een hotstone & Reiki massage is een massage die een diep werkende warmte afgeeft en een absoluut heerlijk weldadig gevoel geeft aan de cliënt.

 

De warmte die de stenen afgeeft in combinatie met de rustige massage stimuleert de bloedsomloop. Daardoor vindt een doorbloeding plaats waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

 

Eerst zal uw lichaam gemasseerd worden met heerlijk geurende olie. Dit is om de hotstones makkelijker over uw lichaam te kunnen strijken. Zie de stenen als een verlengstuk van de handen van de masseur.

Daarna wordt uw lichaam rustig met de warme stenen gemasseerd en worden een aantal op uw lichaam geplaatst.

 

In een ambiance van rust, meditatiemuziek, warmte en ontspanning is dit bijna een 'must' voor ieder hardwerkend mens.

Voor het geven van deze unieke Hotstone-Reiki behandeling, die ongeveer 2 uur duurt, vragen wij € 75,-

bottom of page