top of page

Wie is Thomas Woolthuis

 

Thomas Franciscus Maria Woolthuis is geboren op 7 maart 1959 in Haarlem.

Na een omweg langs een aantal beroepen, (hij was ooit kapper, cameraman, hoofdredacteur en was organisator van de officiële Miss Holland verkiezing) kwam hij er rond zijn 40ste levensjaar achter dat hij zich toch beter in zijn vel voelde in het spirituele dan in het rationele.

 

Autodidact ontwikkelde Thomas zijn gave om dingen te "zien" en te "voelen", daarmee wist hij informatie te verschaffen over de persoon uit de door hem gelezen foto's.

Deze methode bleek later "psychometrie" te heten.

Hij volgde cursussen in Reiki en schreef alle haalbare graden op zijn naam, tot Reiki Master/teacher aan toe. Hij geeft dan ook regelmatig Reiki-behandelingen en leid cursisten op in al deze graden van Reiki.

 

Enkele jaren later nam hij ontslag bij zijn laatste werkgever en voelde zich geroepen om zich op spirituele wijze dienstbaar op te stellen voor zijn medemens. Gaandeweg blijkt dat Thomas niet alleen dingen 'hoort' van 'gene zijde' maar ook ontwikkelingen 'ziet' in de wereld.

Daarom wordt hij dan ook al jaren gevraagd om zijn jaar voorspellingen te doen in het blad ParaVisie.

"Als het dan echt moet, zou je mij in het vakje 'Medium/paragnost' kunnen plaatsen." zegt hij over zichzelf.

 

Hij richtte jaren geleden een op spirituele grondslag gebaseerd centrum op, onder de naam; 'Spiritueel centrum Samma Saya'.

In dit centrum in Haarlem houdt Thomas paranormale privé consulten en geeft hier les in Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki, Psychometrie.

In 2015 kwam zijn eerste boek uit onder de titel 'Het 'lezen' van foto's en voorwerpen - psychometrie' 

In oktober 2019 kwam zijn tweede boek 'Paranormale voorspellingen- en wat komt daar van uit?' op de markt, waarin hij veel bekende Nederlanders vroeg naar hun ervaring met paranormale zaken.

 

Thomas organiseert, samen met zijn vrouw Cindy, niet alleen 2 tot 3 keer per jaar een spirituele beurs in IJmuiden en in Haarlem, maar bezoekt zelf ook veel spirituele beurzen in binnen- en buitenland, om daar consulten en lezingen te geven.

In november 2015 is hij voor het eerst genomineerd door het spirituele maandblad ParaVisie als "medium van het jaar 2015/16" 

 

In 2022 is Thomas verkozen tot Medium van het jaar 2021 en heeft daarvoor een award ontvangen.

Een kroon op zijn prachtige werk!

 

Thomas schreef maandelijks artikelen in het spirituele maandblad ParaVisie en had hierbij zijn eigen rubriek 'Bekend Nederland Bekent' maar ook in het Belgische spirituele magazine Para-Astro  waren maandelijks readingen en columns van zijn hand te lezen.

U kunt in zijn praktijk, in een rustige sfeer een afspraak met hem maken voor een privé consult. 

bottom of page