top of page

Paranormale huiskamer avond of middag bij u thuis

Hoe leuk, maar vooral boeiend zou het zijn dat u, zonder veel moeite te hoeven doen, een paranormale avond/of middag bij u thuis zou kunnen hebben?

Thomas doet deze avond bij u thuis voor MAXIMAAL 8 personen van 16 jaar of ouder op deze avond.

 

Voor de kosten hoeft u het niet te laten en het risico dat u NIET aan de beurt komt, zoals bij de grote paranormale shows, is uitgesloten.

 

Wij prikken in de agenda een datum en maken een afspraak om bij u thuis met uw vrienden of familie, een paranormale c.q. spirituele middag of avond te houden.

 

Op deze middag/avond mag iedereen één door henzelf meegebrachte foto laten lezen door Thomas, in een z.g.

 "foto reading".

Hierbij is het echter niet de bedoeling dat iemand een foto van zichzelf neerlegt.

Van de persoon die op de foto staat, maakt het niet uit of deze is overleden of nog leeft. De energie die gelezen wordt, blijft namelijk hetzelfde.

Bij mensen die nog leven, dient dan wel eerst toestemming gevraagd te worden: bij overleden mensen is dat uiteraard niet mogelijk.

 

Indien u kiest om geen foto's te willen laten lezen, is dat natuurlijk ook mogelijk!

Thomas doet dan spontaan helderziende waarnemingen per persoon en laat zich dan informeren door zijn Gids van genezijde.

Deze avonden zijn voor Thomas een serieuze spirituele activiteit en dient NIET beschouwd te worden als een amusementsavond of middagje vol entertainment.

Tijdens de door Thomas gehouden readingen mag er daarom ook niet worden gerookt en mogen er géén alcoholische dranken genuttigd worden.

Er zal altijd een kleine pauze ingelast worden van een kleine 15 minuten.

bottom of page