top of page

Onze cursus intuïtieve ontwikkeling

Start binnenkort weer

Deze cursus intuïtieve ontwikkeling is er op gericht om het aanvoelend vermogen. De psychische ontwikkeling, in jezelf te (leren) ontwikkelen.

In de filosofie wordt het begrip intuïtie gebruikt als aanduiding van pure, directe kennis die niet uit eerdere kennis of ervaring kan worden afgeleid.

Vanuit zijn jarenlange ervaring en kennis, zal Medium van Het Jaar; Thomas Woolthuis u op weg helpen om de latent aanwezige paranormale gaven (welke trouwens iedereen heeft) verder te ontwikkelen en ontvankelijk te maken voor mediamieke wisselwerking tussen mensen in de stof, maar ook als interactie op de gebieden van het niet stoffelijk bestaan. (de geestenwereld)


Via meditaties is het onder andere mogelijk je gidsen of spiritueel helpers te ontmoeten vanuit de geesteswereld en erachter te komen hoe zo’n gids je kan helpen, wat ze voor je kunnen betekenen, maar vooral 'hoe ze te verstaan'.

Paranormale vermogens kunnen zich op allerlei manieren manifesteren en daarin zijn verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld in helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid.


In deze basis cursus zullen de volgende onderwerpen per avond aan bod komen:


Avond 1: Intuïtie en ratio, meditatie.

Avond 2: Wat zijn chakra’s en aura’s, we gaan aura's leren zien.

Avond 3: Wat is dan heldervoelendheid, helderwetendheid, helderziendheid en helderhorendheid

Avond 4: Psychometrie, foto's lezen.

Avond 5: Pendelen.

Avond 6: Reiki energie geven en ontvangen.


Deze cursus, die wij met veel aandacht en liefde hebben samengesteld, is als vanzelfsprekend voor een groot deel theorie, maar we gaan bijna alles ook in de praktijk uitoefenen.


Wat is dan Intuïtie?

Intuïtie is een onmiddellijk innerlijk weten, dat niet gebaseerd is op denken (ratio) of beredenering. Anders gezegd: er is een vaak onbewuste, directe herkenning van energie die een bepaalde situatie uitstraalt. Let maar eens op een op stapel staande rel tijdens een voetbal wedstrijd. Wie zich bewust wil worden van dat innerlijk weten, kan leren de energie van aura’s en chakra’s te (her)kennen. Deze energievelden in en om ons lichaam, stralen onze persoonlijke energie uit en reageren op de energie van anderen. De mate van evenwicht, activiteit en openheid van de chakra’s bepaalt in belangrijke mate hoe je bepaalde levensgebieden als intuïtie, liefde, sexualiteit, creativiteit en dergelijke beleeft.

Om je intuïtie te ontwikkelen en actief te kunnen gebruiken in je dagelijks leven, zal ik je in deze cursus langs allerlei ingrediënten, als een rode draad in je bewustzijn leiden en je proberen te laten ontdekken wat het verschil is tussen intuïtie en ratio.


U gaat leren om goed te aarden en ervaren wat meditatie is. We besteden aandacht aan de ademhaling, die erg belangrijk is bij meditatie. U gaat kennis maken met ‘kosmische energie’.

Mediteren is goed voor diverse zaken, zoals tegen vermoeidheid, tegen onrust en zelfs bij het ontbreken van zelfvertrouwen.

Ook heel belangrijk is positief te leren denken, het openstaan en ontvangen van inzichten.


Binnenkort gaat de cursus weer van start. 6 weken achter elkaar zullen wij op maandagavonden vanaf 20:00 uur tot c.a. 22:30 uur de cursus plaats laten vinden, gewoon bij ons thuis in de huiskamer: Leonard Springerlaan 500 2033 TL in Haarlem. 

De kosten bedragen € 245,-- per persoon, voor de gehele basiscursus en is inclusief lesmateriaal, certificaat aan het einde van de cursus en natuurlijk koffie, thee en steeds wat lekkers te snoepen.


Wilt u hieraan deelnemen, download dan hier --> het inschrijfformulier <-- vul hem in en stuur het terug (via post of mail)

Pas ná ontvangst van uw cursusgeld en de bevestiging van ons aan u, is uw inschrijving definitief.

bottom of page