Thomas Woolthuis

Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog

Wie is Medium Thomas Woolthuis?

Thomas Franciscus Maria Woolthuis is geboren op 7 maart 1959 in Haarlem. 
Na een omweg langs een aantal beroepen, (hij was ooit kapper, cameraman, hoofdredacteur en was organisator van de officiële Miss Holland verkiezing) kwam hij er rond zijn 40ste levensjaar achter dat hij zich toch beter in zijn vel voelde in het spirituele dan in het rationele.

Autodidact ontwikkelde Thomas zijn gave om dingen te "zien" en te "voelen", daarmee wist hij informatie te verschaffen over de persoon uit de door hem gelezen foto's. 
Deze methode bleek later "psychometrie" te heten.

Hij volgde cursussen in Reiki en schreef alle haalbare graden op zijn naam, tot Reiki Master/teacher aan toe. Hij geeft dan ook regelmatig Reiki-behandelingen en leidt cursisten op in al deze graden van Reiki.

Enkele jaren later nam hij ontslag bij zijn laatste werkgever en voelde zich geroepen om zich op spirituele wijze dienstbaar op te stellen voor zijn medemens. Gaandeweg blijkt dat Thomas niet alleen dingen 'hoort' van 'gene zijde' maar ook ontwikkelingen "ziet" in de wereld. 
Daarom wordt hij dan ook al jaren gevraagd om zijn jaar voorspellingen te doen in het blad ParaVisie. 

"Als het dan echt moet, zou je mij in het vakje 'Medium/paragnost' kunnen plaatsen." zegt hij over zichzelf.

Hij richtte jaren geleden een op spirituele grondslag gebaseerd centrum op, onder de naam; 'Spiritueel centrum Samma Saya'.

In dit centrum in Haarlem houdt Thomas paranormale privé consulten en geeft hier les in Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki, Psychometrie. 

In 2015 kwam zijn eerste boek uit onder de titel 'Het 'lezen' van foto's en voorwerpen - psychometrie' en zijn laatste boek 'Paranormale voorspellingen- en wat komt daar van uit?' is in oktober 2019 op de markt gekomen.

Thomas organiseert niet alleen  3 tot 4 keer per jaar een spirituele beurs in IJmuiden en in Haarlem, maar bezoekt zelf ook veel spirituele beurzen in binnen- en buitenland, om daar consulten en lezingen te geven.

In november 2015 is hij voor de eerste keer genomineerd door het spirituele maandblad ParaVisie als "beste medium van het jaar 2015/16" maar ook over het jaar  2020, heeft hij voor de tweede keer deze nominatie mogen ontvangen.

Thomas schreef maandelijks artikelen in het spirituele maandblad ParaVisie en had hierbij zijn eigen rubriek 'Bekend Nederland Bekent' maar ook in het Belgische spirituele magazine Para-Astro (tegenwoordige 'Bloom') waren maandelijks readingen en columns van zijn hand te lezen.

U kunt in zijn praktijk, in een rustige sfeer een afspraak met hem maken voor een privé consult.