Spiritueel centrum Samma Saya

Onze Spirituele- & Wellness beurs Haarlem

O

Onder voorbehoud van toestemming door het RIVM en de regels over Covid en corona!


Met enige trots mogen wij u mededelen dat wij op 6 en 7 november 2021 wederom de grootste spirituele & wellness beurs van Haarlem organiseren. 

We hebben natuurlijk al meer dan 15 jaar op onze kleine beurs in IJmuiden ervaring opgedaan, maar vinden het zo leuk om dit nu ook weer in Haarlem te houden.

Na het enorme succes van 2019, 2020 gaan we deze spirituele manifestatie wederom houden in 2021.


Wat maakt onze beurs uniek?


De spirituele raadgevers die wij vragen om deel te nemen aan onze beurs genieten sowieso enige bekendheid in de regio of ver daarbuiten. Niet alleen omdat ze aardig en vriendelijk zijn, maar ze moeten voldoen aan een hoger spiritueel standaard.


In ieder speeltuinzaaltje, clubhuis of sporthal vinden tegenwoordig spirituele beurzen plaats. Vaak niet alleen met een uit humanitaire overtuiging, maar doorgaans is het commerciële gewin doorslaggevend.

Bij ons niet!!! Wij stellen de entreeprijs voor het publiek laag, het deelnemersgeld voor deelnemers is laag, terwijl we instaan voor een hoge kwaliteit. We hebben in de afgelopen jaren een kwaliteit hoog te houden en blijven daar voor strijden.

Waarzeggers, helderzienden, paragnosten, glaasje draaiers, handlezers... doodeng.... maar is dat wel zo eng? Misschien hebben ze u meer te vertellen dan dat u zou kunnen vermoeden.


Kom kijken op een van deze twee dagen op deze unieke spirituele beurs in Haarlem, loop rond en ervaar de rust en het feit dat er niks engs aan is, niks zweverig, en niks wat u niet zou mogen of kunnen horen.


Laat uw hand eens lezen, neem een foto mee van een overleden dierbare, kom gerust eens heerlijke wierook halen, koop een boeddha, edelstenen of ervaar wat een holistische massage is. Win informatie in over Reiki of cursussen Intuïtieve ontwikkeling... kortom een heerlijk middagje in 'hogere sferen'.

De entree bedraagt slechts € 5,- per persoon en de consulten met de spiritueel raadgevers zijn niet hoger dan € 15, á € 20,- 


De Openingstijden op beide dagen zijn van 11:00 tot 17:00 uur.


Het adres is:

Het Pannenkoeken Paradijs

Reinaldapad 10

2033 SK Haarlem

Wilt u deelnemen als spiritueel raadgever?

Download --> inschrijfformulier <-- en doe mee.

0