Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog
RSS

Recente posts

Veren als groet uit het hiernamaals

Categorieën

Thomas' spirituele blogs
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Veren als groet uit het hiernamaals

Vaak gebeurt het dat als er iemand is overleden, en de nabestaanden komen bij me op consult en ze beginnen over een overleden persoon, dan krijg ik heel vaak een "veer" te zien...
 
Een veer????? Ja een veer!!!!!
 
Een veer staat voor een groet uit het hiernamaals, een "boodschap" of een verzoek om te willen communiceren.
 
Ik geef even een voorbeeld:
 
Mijn Vader was erg ziek, en lag op zijn sterfbed. Hij wist dat hij kwam te overlijden. Maar mijn Vader had weinig tot niets met het paranormale; "Als je dood gaat, wordt je lichaam gecremeert of begraven en daarmee is het afgelopen..." was zijn stellige mening.
 
Toch vroeg ik hem, om als er toch iets was daarboven, of hij me dan een seintje wilde geven vanaf boven, vanuit de Hemel. Hij moest er even over nadenken maar beloofde me dat toch te doen.
 
Twee dagen ná zijn overlijden; meneer Pastoor, mijn Moeder en ik waren de uitvaartdienst aan het bespreken, vloog er zonder aanleiding een vogeltje;  tegen het raam van mijn huiskamer.  Niet één, niet twéé, maar tot driemaal aan toe!!
 
Zelfs meneer Pastoor vond dit hééél opmerkelijk. Mijn Moeder vond het "een vogeltje wat de weg kwijt was", maar voor mij was het duidelijk: Het was voor mij een BOL veren en daarmee het seintje:  "Er is na de dood méér dan alleen maar begraven worden..."
 
De dagen en maanden daarna voelde ik meer en meer dat mijn Vader iets van zich wilde laten horen. Ik voel nu nog vaak zijn aanwezigheid en voel dat hij me wil helpen met adviezen en inzichten.
 
Ik weet dus dat overledenen een signaal willen geven aan ons die hier achter zijn gebleven en zorgen er dan voor dat we veren zien liggen.
 
Echt, neem van mij aan dat die veren niet neergelegd worden door overleden mensen hoor. Maar ze attenderen ons er slechts op.
Spaar nou eens die veren op. Doe ze 90 dagen lang verzamelen in een papieren envelop, en bewaar ze deze 3 maanden.
 
Na 3 maanden maak je van een A4-tje een bootje en stop daar al de gevonden veren in. Ga naar een stromend water (rivier of sloot) en laat daar het bootje op het water. Natuurlijk slaat het bootje vast na 10 meter in het riet wat aan de kant staat, maar het gaat om het spirituele symbool; De groet terug.
 
Het is namelijk een groet terug die je vanuit je rationele beslissing hebt genomen, je hebt de moeite genomen om iets terug te doen en hebt daarmee erkent dat de veren geattendeerd door een dierbare overleden persoon, op jouw pad kwamen.
 
Daarmee open je een dialoog tussen de overledenen en jezelf.
Niet dat je ineens een heel gesprek kunt voeren, maar je zal zien dat je hiermee ineens dingen "ziet", "voelt" en "beleeft" die met deze overledenen te maken hebben.
 
Doe het maar eens, als je ineens het idee hebt dat je de communicatie met hem of haar kwijt bent en dat je dat weer wilt herstellen. Het zal je verbazen wat je ineens weer gaat "zien", "voelen" of "horen".
 
Lieve groet, Thomas
 

4 Reacties op Veren als groet uit het hiernamaals:

Comments RSS
Brenda werginz on maandag 13 mei 2013 23:53
Wat een mooie tekst. Ga het denk ik een keer doen.
Reageren op een reactie


Hillie van uden on zaterdag 14 september 2013 17:26
Ik ga het zeker doen ...alle veertjes die ik vind in een envelop doen 90 dagen lang en dan een bootje maken en de veertjes indoen .Ik wil wel een groet terug doen en weer antwoorden krijgen uit het hiernamaals .Mooie site is dit .
Reageren op een reactie


Réplica de relojes cellini on zaterdag 14 juli 2018 4:56
El reloj Rolex es muy bonito, compré un reloj Rolex aquí, este reloj Rolex se ve muy de moda. Esta tienda es genial, el servicio del propietario es muy bueno, súper como este estilo Rolex, compra en esta tienda, ¡no te arrepentirás!
Reageren op een reactie


perfect rolex horloge on zondag 15 juli 2018 11:51
It would be brings a good result for me in music.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment