Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog


Workshop Numerologie

De beroemde Griekse wiskundige Pythagoras (6 eeuw v. Chr.) wordt gezien als  grondlegger van de numerologie zoals wij die nu kennen. 

Een beroemde uitspraak van hem was: "Alles bestaat uit getallen".

Als u de getallen kent, kent u uzelf”. Volgens Pythagoras kan de hele wereld gemeten en beschreven worden in wiskundige patronen en getallen. En al die getallen zijn terug te brengen naar de cijfers één tot en met negen, de zogenaamde basisgetallen
Aan de hand van de betekenis van elk van de basisgetallen kunnen karaktereigenschappen en gebeurtenissen worden verklaard.  
 
Hoe werkt numerologie?
Volgens de numerologie wordt het leven van ieder mens bepaald door twee belangrijke getallen:  het getal dat u van uw geboortedatum afleidt en uw leeftijd.  

Uw geboortedatum vertelt onder andere iets over uw karakter en uw vaardigheden en talenten. Waar bent u van nature goed in? En wat zijn uw positieve en negatieve eigenschappen?  

Waar kun je numerologie voor gebruiken?
Numerologie wordt onder andere gebruikt om uzelf beter te leren kennen, om het gedrag van anderen beter te leren begrijpen, om te zien of een partner wel of niet bij je past en om in bepaalde mate de toekomst te voorstellen. Voor elke baan, elke hartenwens en elk levensdoel kan worden berekend of die goed uit gaat pakken of niet. 

Thomas Woolthuis is ook numeroloog en werkt al jaren met de cijfers. Hij heeft er zelfs een nieuw systeem voor ontworpen die gangbaar en begrijpelijk voor iedereen. Het is een uniek systeem wat hij graag met anderen wil delen.

Regelmatig zullen er workshops gehouden worden waar u aan kunt deelnemen, zonder dat u van te voren enige kennis behoeft te hebben van deze materie. 

De komende workshop zal gehouden gaan worden op 16 februari 2019 aanstaande.

Gewoon bij Thomas thuis in huiskamer sfeer. De kosten bedragen € 42,50 per persoon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download het inschrijfformulier hier --> inschrijfformulier <-- vul het in en stuur het naar ons terug.

Ná ontvangst van dit inschrijfformulier én uw bijdrage zal u worden uitgenodigd.