Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog2017 gaat een jaar worden van verandering, een jaar vol verassingen, tegenstrijdigheden en uitersten.
 

Wat voorspel je voor bekende Nederlanders in de showbizz?
De voorspellingen die ik voor Bekende Nederlanders doe, vat ik maandelijks samen in een persoonlijk consult en voorspelling in de interviews die te lezen zijn in de rubriek ´Bekend Nederland bekent´ in de ParaVisie.
Maar ik maak toch graag een uitzondering door even iets te noemen over:

Gordon gaat of is een boek aan het schrijven, misschien dat hij het niet zelf doet, maar hierin komen zijn memoires over de afgelopen periode.
 
Henny Huisman Gaat gevraagd worden om in een panel plaats te nemen, maar zal daar flink wat ophef maken over het verleden, wat hem niet in dank wordt afgenomen.
 
Bennie Jolink Is gestopt met optreden (dat weet inmiddels iedereen) maar hij zal te kampen krijgen met een behoorlijke tegenvaller qua gezondheid.
 
Jeroen van der Boom gaat plannen ontwikkelen om een eigen produktiebedrijf op te zetten en zal daar succes mij krijgen
 
Hans Klok zal in de zomer van 2017 een koerswijziging in zijn werk krijgen en zal, naast zijn huidige werkzaamheden een totaal nieuwe weg gaan bewandelen.
 
Conny Witteman (Vanessa) krijgt problemen met de belastingdienst. Door afronding van het financieel verleden ontstaan er ‘gaten’ in de boekhouding.
Ali B gaat nog meer succes boeken dan hij al deed, maar hij gaat toch wat rustiger aan doen omdat het hem soms even te veel aan het worden is. Vooral de familie ziet hij te weinig en gaat de aandacht wat meer daarheen verleggen.
 
Andre Hazes jr. Scoort een enorme zomerhit in 2017 waarbij zijn vader spiritueel zijn inspiratiebron zal zijn.
 
Geraldine Kemperkomt spraakmakend in het nieuws omdat ze, een behoorlijke carrière move gaat maken. Het lijkt zelfs alsof ze les gaat geven voor een speciale groep mensen of kinderen.
 
Patricia Paaij Gaat een opvallend aanbod afslaan en daarmee zal ze even heel behoorlijk in het nieuws gaan komen.
 
Anoukis klaar… niet echt natuurlijk, maar ze zal de komende tijd zich heel rustig gaan houden. Pas aan het eind van 2017 zullen we weer wat meer gaan horen van haar, maar niet als artiest, maar iets vanuit de privésfeer.
 
Miss Montreal heeft plannen om een CD op te nemen met meerdere bekende Nederlanders. Het lijkt alsof ze een volledige CD gaat opnemen met alleen maar duets.
 
Marc van der Linden(de Royalty verslaggever) komt met opmerkelijke onthullingen over het Koningshuis wat hem niet in dank zal worden afgenomen. Zijn journalistiek neutraliteit word betwist door de RVD.
 
 
Eurovisie Songfestival? 
Ja en weer zie ik dat Nederland hoge ogen gaat gooien in het Eurovisie songfestival. We gaan met de drie zusjes hoge ogen gooien en dit keer blijven we niet buiten de top 10 maar gaan deze keer echt strijden om de eerste plek in dit Europese muzikale festival. Ik ben, en voorzie niet echt dat we gaan winnen, want een Oosteuropees land gaat er met de hoogste eer vandoor.
 
Welk programma wint de Gouden Televizier Ring? En welke man en vrouw winnen een Zilveren Televizier-Ster?Het begint eentonig te worden, maar Johnny de Mol gaat wederom genomineerd worden als televizier winnaar en ja, hij zal weer scoren. En niet als persoon alleen, maar ook met zijn meerdere televisie programma’s die hij presenteert.
 
Wat gebeurt in ons koningshuis en in de buitenlandse koningshuizen?
Ons Koningshuis zal een bewogen jaar tegemoet kunnen zien op gezondheid en status. Er zijn geruchten dat de Koning nog meer en meer een ceremoniële rol gaat vervullen.
Het Engelse Koningshuis zal in de publiciteit komen vanwege grote ommezwaai en of veranderingen. Met name de Queen zal in het nieuws komen en vele krantenkoppen in de wereld komen te staan.
 
Hoe ontwikkelt de oorlog in het Midden-Oosten zich?
Hierin blijven de kleinere en grotere rampen zich continueren. Het is aan de wereld om hier lijdzaam naar te blijven kijken en het is haast niet te doen deze op een positieve manier te beïnvloeden.
 
Hoe doet Donald Trump het als president?
Donald Trump zal minder fel en uitgesproken meningen hebben als in de aanloop naar de verkiezingen. Maar hij zal een nieuwe energie laten zien vanuit een heel ander perspectief. Hij zal spraakmakend blijven en bepaalde zekerheden weg halen uit oude normen en waarden, maar hij zal langzaam meer begrip en waardering krijgen. Toch zal hij meer te maken krijgen van een andere hoek met protesten en het voelt aan alsof ‘de politiek’ hem niet dat zal geven dan waar hij op hoopt. Ik voorzie dat hij toch wel meer en meer problemen gaat creëren in de Amerikaanse positie ten overstaan van de rest van de wereld. Maar ook Hillary Clinton zal (ondanks haar vermeende tekort aan stemmen) van zich laten horen op een hele bijzondere manier…
 
Welke schokkende misdaadgebeurtenissen voorzie je? En eventuele andere spraakmakende situaties?Op Misdaad gebied zal er veel gaan plaatsvinden, vanuit het zuiden van het land (Limburg en Brabant) krijgen we te maken met een openbaring van een soort mafia die, zoals nu blijkt, al langer en intenser duistere praktijken uitvoert. Er zullen namen naar buiten komen die Nederland zal doen opkijken..
 
Binnenlandse verkiezingen: wie zijn de winnaars en wie de verliezers? Welke coalitie gaat Nederland regeren en wie wordt premier?  Ik heb (ten tijde van dit schrijven) nog steeds het idee dat het kabinet nog voor de eindstreep ten val komt. Mochten ze het toch halen is dat, omdat de coalitie een motie van wantrouwen toch op het laatste moment intrekt. De PVV zal (en daar hoef je niet paranormaal voor te zijn) flinke winst gaan boeken in de verkiezingen. Maar of het aan de PVV gaat liggen om een kabinet samen te gaan stellen zie ik vooralsnog niet zitten.
Alexander Pechtold zal vaker dan verwacht, genoemd worden als de nieuwe premier. Ook Mark Rutte blijft ambitieus in de rol als premier. Ik voorzie een bijzonder vreemde coalitie met meerdere partijen dan te doen gebruikelijk.
Sylvana Simons zal niet in de rol komen die ze wilde. Onder druk van de opinie zal ze de bescheiden rol op de achtergrond moet accepteren. Maar of ze dat nou ambieert?
 
Welke rampen/terreur voorspel je voor Nederland en voor de rest van de wereld?
Groningen blijft rommelen, aardgas en aardbevingen blijven op gezette tijden in het nieuws  en er zal een opmerkelijke stap gedaan worden als compensatie naar het publiek, door een gasbedrijf.
Nederlandse land en tuinbouw zal gebukt gaan onder beperkende mogelijkheden qua belasting en quota op europees gebied.
 
Welke gelukkige omstandigheden voorzie je voor Nederland en de rest van de wereld?
Voor Nederland zijn er gelukkig heel veel gelukkige dingetjes te melden, helaas vallen de negatieve vaak het meeste op omdat dát juist in de publiciteit komt.
Maar wat gedacht van een unieke ontdekking/vondst van het TNO op gebied van energie besparing?
Individuele helden op divers gebied (redders, beschermers en initiatiefnemers) zullen vaker dan andere jaren in het nieuws komen.
 

Alles wat ik verder nog kwijt wil over het nieuwe jaar…
  
Op de Noordzee zullen situaties gaan plaatsvinden die invloed hebben op de Nederlandse en Belgische kust. Vanuit één punt, heeft het invloed op kilometers lange stranden.
 
Er zal een nieuwe wet komen die de beveiliging en beveiligers voor bekende Nederlanders of politici meer bevoegdheden zal geven.
 
Er zullen meerdere stormen over Nederland gaan razen en hiermee lijkt het extreme weer meer en meer een grotere rol gaan innemen.
 
Elfstedentocht zal weer héél dicht bij komen. Het zal een koude winter gaan worden met veel sneeuw en echt ouderwets ‘winterweer’.