Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog


Ingediend bij Paravisie op 26 november 2015     Door Thomas Woolthuis


Wat voorspel je voor bekende Nederlanders in de showbizz voor 2016?
 
Ben Cramer,
Heeft succes in zijn rol bij de musical met Suske en Wiske, maar krijgt te kampen met zijn uithoudingsvermogen. Ik zie niet dat hij echt stopt, maar hij zal de afgesproken tijd niet full-time, maar part-time afmaken.
 
André van Duin
Gaat in een soort ‘comeback sfeer’ oude successen, nieuw leven inblazen. Hiervoor zullen oude coryfeeën weer van huis gehaald worden. Maar hoe vreemd dit ook moge klinken, het succes zal weer enorm worden. Wat ik hierbij zie is dat deze comeback, niet alleen in de theaters zal plaatsvinden, maar ook de televisie heeft hier belangstelling voor.
 
Matthijs van Nieuwkerk
Eerder zijn er door diverse mensen uitspraken gedaan dat Matthijs zou gaan stoppen met zijn DWDD… Hij heeft het zelfs ook in een filmpje gemeld, maar keer op keer heeft hij dat tegengesproken of een slag om de arm gehouden over wel of niet stoppen. Toch zal 2016 een jaar worden waarin hij toch wel degelijk overweegt om een punt te gaan zetten achter deze succesformule van “De Wereld draait door” Ik voorzie dat later in 2016, hij zijn presentatierol, vrijwillig aan de wilgen hangt.
 
Gordon
Zal weer van zich laten horen op een opmerkelijke manier. Wellicht gaat hij “weer” zeggen dat hij de liefde van zijn leven heeft gevonden en is naar zijn zeggen “nog nooit zó verliefd geweest” Ook zal Gordon zoals het er nu naar uitziet, weer in een jury of panel  plaatsnemen op televisie, maar maakt de gehele serie niet af doordat er intern, achter de schermen onenigheid ontstaat.
 
Marco Borsato
Zal zich in het najaar van 2016 wederom fysiek onwel voelen. Gedacht gaat worden aan wederom een tia.
 
Jacques d'Ancona ( de voormalige juryvoorzitter van de Soundmixshow)
Heel bizar is dat ik, tijdens mijn meditatieve momenten steeds Jacques d’Ancona z’n beeltenis voorbij zie komen. Ik krijg echter niet echt een duidelijk beeld of gevoel hierbij. Het klinkt daarom wat vaag, maar let op: Jacques komt opvallend in het nieuws in 2016.
 
Linda de Mol
Heeft alweer ambitie om haar lange reeks successen nog meer uit te breiden en komt na de zomer met een opmerkelijk nieuw programma waarbij ze niet alleen bekende Nederlanders zal ontmoeten maar ook internationale bekendheden aan haar programma weet te binden.
 
Edwin Evers
Komt voor de zomer met een nieuwe CD uit, maar krijgt te maken met een vermeende auteursrechtelijk probleem over royalty’s.
 
Frits Wester
Zal zich op een onverwacht moment een hele stellige mening gaan profileren waarbij de onafhankelijke positie van de populaire verslaggever in het gedrang komt.
 
Ruud de Wild
Ruud komt terug bij de landelijke radio. Niet direct bij de gesettelde omroepen, maar hij zal wederom spraakmakende radio gaan maken op internet. Maar vanwege de snel groeiend populariteit zal dit snel worden opgepakt door de gerenommeerde en bekende radio omroepen, waarbij Ruud wederom landelijk in de picture komt.  
 
Jeroen van Inkel 
Voelt zich emotioneel betrokken bij het leed van een goede oude vriend en gaat het voortouw nemen bij een soort actie ondernemen op de radio.
 
Carlo Boszhard
Krijgt te maken met een enorm emotioneel verlies, waardoor hij enige tijd rust moet nemen.
 
Roy Donders
Gaat trouwen (partnerschapscontract) en probeert daarmee de problemen met de belastingdienst, die als een donkere wolk boven hem hangt, te verminderen.
Hij zal wederom van zich laten horen in een reclamecampagne en blijft groeien in populairiteit.
 
Wende Snijders 
Gaat in de zomer, met een wereldster, een CD opnemen en zet zich daarmee ineens weer voorop op de muzikale kaart.
 
Jeroen van der Boom
Wint een internationale prijs en komt (als dat er niet al is) met een kleding en/of geurlijn met zijn naam.
 
Rob de Nijs
Komt in de herfst met een spraakmakende besluit naar buiten. Ik voorzie dat hij gaat aankondigen dat hij gaat stoppen met live concerten. De reden daarvan is dat hij (buiten de publiciteit om) een paar keer in het ziekenhuis heeft gelegen.
 
Viola Holt
Komt terug op tv! Haar bekende naam gaat zij verbinden aan een programma en zal per toerbeurt op een hele specifieke wijze laten zien dat zij de expertise heeft en een spiritueel geladen programma kan ondersteunen.
 
Frans Bauer
Gaat in of vanuit Fijnaard (zijn woonplaats) een opmerkelijke aktie ontplooien waar een goed doel het streven is. Nadat zijn plannen bekend gemaakt worden zijn er vele bekende artiesten die hier graag ook aan deel willen nemen.
 
Humberto Tan
Verleden jaar voorzag ik dat Humerto Tan (al zou het tijdelijk zijn) zou stoppen met zijn programma.
“Tijdspanne” is een van de moeilijkste begrippen in het spirituele, maar de kans dat hij toch, dit komend jaar definitief voor een tijd zijn pet in de boom hangt lijkt wel meer dan ooit toe te nemen. Ik zie namelijk dat hij zonder dat hij het doorheeft, veel meer energie gebruikt van zichzelf, dan strikt nodig. Ook de druk vanuit de familiare sfeer zal toenemen en dat blijkt de doorslag te zijn.
 
mr. Bram Moszkowicz
Zal met zijn partij niet die resultaten die hij had verwacht boeken, hij wint  weliswaar steeds meer terrein, maar het is dusdanig dat zal Bram doet overwegen om zijn carrière toch weer ten dienste te stellen van iets wat hij graag deed in zijn verleden. Advocatuur is nagenoeg uitgesloten (alhoewel?)
Maar het lijkt alsof de publiciteit hem lonkt en zoals het er nu naar uitziet lijkt hij een eigen tv programma te ambiëren, waar in het geheim al gesprekken over gevoerd worden.
 
Wie wint het Eurovisie Songfestival en haalt Nederland met Douwe Bob de finale? Zo ja, op welke plaats eindigen ‘we’?
Duitsland zal met Spanje een nek-aan-nek race houden waarbij het tot het laatste moment spannend blijft om te weten dat Duitsland na lange tijd toch weer eens nummer één gaat worden.
Douwe Bob zal doordringen in de finale , maar zal niet hoger komen dan een 10 plaats
 
Welk programma wint de Gouden Televizier Ring? En welke man en vrouw winnen een Zilveren Televizier-Ster?
Penoza zal met deze prestigieuze kleinood van een ring naar huis gaan, de jury en de mensen die hierop stemmen, hebben deze keer een hele stellige mening en daarom gaat de prijs naar Penoza.
 
Wat gebeurt in ons koningshuis en in de buitenlandse koningshuizen?
Ik voorzie donkere wolken boven ons koningshuis en heb daarmee een heel sterk gevoel dat, een van de leden van het Koningshuis zal komen te overlijden. Hiervoor dient de op dat moment in het buitenland verkerende Koning met zijn vrouw, onverhoopt zal terugkeren naar Nederland.
 
Hoe ontwikkelt de vluchtelingencrisis zich in Nederland en de rest van Europa? Is er licht aan het eind van de tunnel wat betreft de oorlog in Syrië?
Het in principe hele warme idee dat wij als klein landje op de wereldkaart, haar deuren dient te openen voor vluchtelingen uit het buitenland, zal worden bijgesteld. En wel in die zin dat we op voorhand gaan selecteren wie er wel de status vluchteling heeft en wie niet. Daarmee gaan we meer en meer de grenzen sluiten en alleen op een kiertje willen zetten bij een aangescherpte “bewezen” vluchteling status.
De mensen die reeds in Nederland zijn aangekomen, zullen in een versnelde procedure de terugtocht naar land van herkomst moeten aanvaarden.
Wat betreft Syrië, lijkt de stroom negativiteit niet te stoppen en zullen we meer dan ons lief is geconfronteerd worden met zeer gewelddadige acties, waarbij Nederland en de BeNeLux niet gespaard blijven.
Zelfs het “gastvrije” Duitsland zal vanwege het herziene beleid, te maken krijgen met onverwachte problemen. Met name in en rond de zomer van 2016 zal de spanning toenemen. En daardoor ook in het politieke Duitsland.
 
Zijn er grote veranderingen in de binnenlandse politiek te verwachten?
En zo ja welke?
Ja… Het kabinet gaat vallen. Vlak voor de eindstreep. De voorgenomen verkiezing voor 17 maart 2017 zal dus eerder gaan plaatsvinden. De oorzaak van het vallen van het kabinet is, dat er over de vluchtelingenstroom onjuistheden naar boven komen die voorkomen hadden kunnen worden. Daar komt bij, dat eerder gemaakte afspraken door het huidige kabinet, een grotere weerstand zal ondervinden bij een groter groeiende bevolkingsaandeel. Daar haken de oppositie partijen graag op in.  
 
En in de buitenlandse?
Wie wint bijvoorbeeld de Amerikaanse presidentsverkiezingen?
Hillery Clinton zal de eerste vrouwelijke president van Amerika gaan worden. Het zal (cliché matig) een nek aan nek race worden, maar de ex-firstlady en echtgenote van Bill Clinton heeft, zoals zal blijken, de beste kaarten om deze verkiezing te winnen.
 
Welke rampen/terreur voorspel je voor Nederland en voor de rest van de wereld? 
Er is mij gevraagd welke rampen en terreur ik weet te voorspellen voor Nederland, maar ik moet daarbij zeggen dat dat mij alleen maar te zien valt, als daar een waarschuwend karakter aan verbonden is. Daarom een waarschuwing voor een deel van Noord-Holland, omdat daar een dreiging ontstaat vanwege het hoge water van de Noordzee, die een fikse aanval zal doen op de natuurlijke zeewering; de duinen.
Verder zal het water van de grote rivieren ook van  zich zal laten spreken en meer dan ons lief is, haar oevers zal overtreden.
In de lente van 2016 zal de luchthaven Schiphol in een negatieve energie gedompeld worden omdat daar een of A) terreur aanslag zal plaatsvinden of B) een vliegtuig een behoorlijke crash zal meemaken.
 
Welke opzienbarende en schokkende krantenkoppen zie je in 2016 voor je en licht deze toe?
-          De Paus zal zich meer en meer uitspreken over de onbalans van vrede en oorlog in de wereld. Nooit eerder heeft hij een duidelijkere stelling ingenomen over de wereldvrede dan nu. Hij zal een vinger wijzen naar in toenemende verharding tussen de geloven en de uitvoering hiervan!
-          Grote brand in het Rotterdams havengebied waarbij (wederom) een grote milieuramp ternauwernood  voorkomen kan worden.
-          Er zal een openbaar onderzoek gestart worden naar de mysterieuze “trompetgeluiden” die overal ter wereld in toenemende mate gehoord worden. Sommige hebben het nu al over buitenaardse signalen, anderen hebben het over het eind der tijden. De uitslag hiervan zal nooit opgehelderd worden, want meerdere “deskundigen” spreken elkaar hier in tegen.
-          IS zal, ondanks haar wrede en mensonterende acties tegen de mensheid, terrein gaan winnen en zal meer verantwoording gaan opeisen in haar gruweldaden. Maar tegelijkertijd zullen meer en meer tegenstanders van IS een sterk front gaan vormen.