Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog

Voorspellingen 2015                                            door: Thomas Woolthuis

Ingediend bij Paravisie op 30 oktober 2014

Wat voorspel je voor bekende Nederlanders in 2015

Gordon  
Mijn Gids; Broeder Bernardus, laat mij een heel bewogen jaar zien voor Gordon; naast het feit dat Gordon een nieuwe relatie zal aangaan die opmerkelijk te noemen valt in het komende jaar, gaat hij ook (alweer) een nieuw tv programma presenteren. Een muziekprogramma waarin hij zelf op een coachende manier zal optreden.

Gerard Joling
zal in de zomer met een nieuwe hit gaan komen. Een heerlijke cover vanuit het buitenland die hem wederom stevig op de muzikale kaart zal zetten. Eind van het jaar 2015 komt Gerard alleen in een wat nare sfeer terecht, waarbij de dood een grote rol speelt.

Marco Borsato 
Na de zomer komt Marco met een succesvol nummer of nieuw programma…  maar dient eerst dingen op te ruimen.

Edwin Evers 
krijgt in september of oktober een bijzondere onderscheiding, een die niet snel gegeven wordt aan een muzikant. 

Giel Beelen
Gaat op een heel bijzonder manier in het nieuws komen, hij zal hiermee het respect van velen niet verdienen, maar nadat hij open en bloot schuld bekend, zal het weer “rustig” worden rond Giel.

Patty Brard 
Ze word gevraagd mee te werken aan een programma, maar snel blijkt het een flop te worden.

Irene Moors 
lanceert in het komende jaar ambitieuze plannen voor een paranormaal tv programma.

Roy Donders 
krijgt te maken met grote financiële zorgen. Niet dat er geen geld binnenkomt, maar Roy komt vanwege zijn naïeve gedachte, wederom in de knoop met belastingbetalingen. Ook krijgt deze zanger/ontwerper te veel te verwerken en komt tegen een “burn-out” aan te leunen.

Chantal Janzen
Een relatiebreuk dreigt.. Chantal neemt teveel hooi op haar schouders.

Jan Smit 
krijgt te maken met een conflict. Ook voelt zijn rug pijnlijk aan.

Rene Froger 
doet serieus overwegen om afstand te doen van zijn rol als Topper. 
 
Ilse DeLange 
wordt beschuldigd van iets en weet zich niet voldoende te verweren. Soms draait ze de dingen naar haar eigen hand en daar zal ze nu op afgerekend gaan worden.

Waylon  
komt na de Eurovisie songfestival 2015 met opmerkelijk onthullingen over zichzelf, waarbij hij heel eerlijk en openhartig dingen aan het licht zal brengen.

Humberto Tan 
Overweegt veel maar gebruikt door het succes soms teveel van zijn eigen energie en wordt gedwongen zijn energie beter te verdelen. Zijn programma is zeer succesvol, maar Humberto gaat toch (tijdelijk) stoppen.

Paul de Leeuw  
krijgt een virus die hem in zijn creativiteit remt. Het lijkt alsof hij intens moe is en niet meer de flexibiliteit van voorheen. Zijn programma’s zijn minder succesvol dan voorheen.. het lijkt alsof hij een jaar rust gaat nemen

Andere in het oog springende bn-ers?
-          Ja er gaat iets flink mis in het tweede kwartaal van 2015, met de gezondheid van Neerlands bekendste presentatrice: Mies Bouwman. Ik voorzie hierin een sterke afname van haar krachten en doordat het zo plotseling is, maak ik me hierover ernstig zorgen.
-          Albert Verlinde kiest een nieuwe levenspartner en ondergaat een ware transformatie in de wijze waarop Nederland hem kent. Ik voorzie dat hij voor langere tijd iets in het buitenland gaat doen. Waarbij België al buitenland is hoor!  

Wie wint het Eurovisie Songfestival en haalt Nederland de finale?
Het zal een nek aan nek race gaan worden tussen Groot Brittannië en Griekenland waarbij Griekenland de hoogste eer zal gaan opeisen.
Zo ja, op welke plaats eindigen ‘we’? 
Nederland zit dit jaar ook weer in de finale met een vrouw en deze zal in de top 10 komen.

Welk programma wint de Gouden Televizier Ring? 
In welke vorm dan ook zal Johnnie de Mol een van de genomineerden zijn voor deze Televizier ring misschien zelfs wel in twee categorieën. En gaat dan ook met deze, of de zilveren Televizier-Ster prijs naar huis.

Wat gebeurt in ons koningshuis?
In ons Koningshuis gaan er een aantal opmerkelijke dingen plaatsvinden.
-          Onze Koning zal zich wederom op een bijzonder menselijke wijze presenteren aan het Nederlandse volk omdat hij acte de presénce wil geven aan een verdrietige en schokkende gebeurtenis  en wint hier heel veel sympathie mee.
-          Prinses Beatrix komt, in het najaar, in het ziekenhuis terecht na een val.
-          Pieter van Vollenhoven staat in een verkeerde energie dit jaar, hij ervaart dit alles als zeer energie vretend, hij gaat afstand doen van een aantal commissies en er blijkt een oude ziekte weer de kop op te steken.
-          Vanuit Argentinië komen signalen dat het niet goed gaat met de Vader van Maxima qua gezondheid.

Hoe verloopt de eerste vernieuwde Koningsdag?
De eerste Koningsdag die er nu officieel aan komt verloopt zonnig in vele opzichten. De Koning en Maxima zetten op gepaste wijze deze mooie traditie weer volledig op de rails.

Welke schokkende misdaadgebeurtenissen voorzie je?
Het zuiden van het land; Limburg en/of Brabant, zullen kort na de zomer opgeschrikt worden door een serie van afrekeningen in het georganiseerde criminele circuit. Hierbij vallen doden. Alle aanwijzingen van de daders gaan richting Duitsland en Italië

Wat komt er uit het onderzoek rond het overlijden van Els Borst en rond de afpersingszaak bij familie De Mol?
-          Rond het overlijden van onze voormalig minister Els Borst doen zich nieuwe feiten voor  en er blijken grotere ontdekkingen gedaan te worden die richting buitenland voeren. 
-          Gevoed door de publicaties op radio en tv zullen er een aantal “geesteszieke” mensen een schepje bovenop de toch al geplaagde bekende familie de Mol doen en hen óók bedreigen. John zal in een talkshow een uitleg doen van de huidige situatie en zijn bezorgdheid uitspreken. De bedreiging komt overigens vanuit een bekende hoek van de familie… Een bekende van de familie? Heeft de familie dingen nog na te komen en nog niet gedaan?

Zijn er grote veranderingen in de binnenlandse politiek te verwachten? En zo ja welke?
We krijgen te maken bij de provinciale staten verkiezing met een flinke verschuiving van de stemmen. Zo zullen er veel stemmen gaan naar de uiterst rechtse kant van onze politiek.

Hoe ontwikkelt de huizenmarkt zich en komt er een definitiefs einde aan de financiële crisis? 
De huizenmarkt lijkt een licht herstel aan te geven, maar ondanks dat blijken er heel veel branche gerichte bedrijven zoals taxateurs, hypotheek -verstrekkers en makelaars te vechten tegen een dreigend faillissement.  Van een definitief einde in de financiële crisis is nog geen sprake. Want hoewel de cijfers van het CBR iets anders zullen gaan beweren, zal vooral in de Nederlandse samenleving veel meer mensen een beroep gaan doen op voedselbanken en financiële hulpverleners.

Welke rampen voorspel je voor Nederland en voor de rest van de wereld?
-          In het gehele land zullen er op niet geringe wijze problemen ontstaan in de voedingsbranche. Niet direct qua bedrijfsmatigheid, maar meer vanuit een soort gezondheidsprobleem, een hygiëne probleem. Een ziekte die de vleesindustrie een flinke klap gaat geven.
-          Op meerdere plaatsen in de wereld zullen vulkanen gaan uitbarsten. Op zich is dat geen wereld nieuws, ware het niet dat het de hoeveelheid uitbarstingen op diverse plaatsen, in een relatief “dezelfde tijd” over de gehele wereld het probleem is. Als gevolg daarvan zullen diverse lijndiensten qua vliegtuigen in gevaar komen.

Voorzie je grote terreuraanslagen in Nederland, Europa en Amerika? Zo ja waar en wanneer? 
Ja ik zie aanslagen in grote steden in de wereld, waaronder als vanzelfsprekend in Amerika in Washington maar ook en dat is opmerkelijk te noemen in Israel.. 

Wie wordt landskampioen voetbal? 
Omdat ik helemaal géén verstand heb van sport (geen enkele vorm van sport!!) Moet ik dus geheel afgaan op wat mijn Gids mij influistert. Hoe gek sommige dingen dan ook klinken.. De Landstitel gaat naar een club in het Oosten van het land. Zo te voelen is deze al reeds eerder de beste voetbal club geweest van Nederland. De kaarten voor deze finale zijn reeds in een héél vroeg stadium al geschud.  

Wordt Epke Zonderland wederom wereldkampioen turnen? 
Ja… en weer laat hij zien dat hij in een bijzondere manier laat zien dat hij de beste is

Welke opzienbarende en schokkende krantenkoppen zie je in 2015 voor je en licht deze toe?
·         Aardbevingen in Noorden van Nederland verhevigen zich!
·         Milieuramp in Rotterdamse haven.
·         (Steenkool) Mijnen gaan gebruikt worden voor speciale opslag
·         (Lang verwacht)  Kabinet Rutte  beleeft een maximale niet-eerder-vertoonde-crisis!!