Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog


Meditatie CD's 

Thomas heeft inmiddels twee meditatie cd's uitgegeven; 


Het valt niet altijd mee om je gedachten los te houden van de beslommeringen van alle dag. 
Het is niet eenvoudig om, als je duizend-en-een-dingen aan je hoofd hebt, de rust te pakken. Het valt soms ook niet altijd mee om de slaap te pakken te krijgen.

Daarom heeft Thomas deze eerste geleide meditatie CD opgenomen waarin hij op rustige en zeer ontspannen manier u dingen laat visualiseren en te beleven die u tot rust brengen. Velen zijn u al voor gegaan en hebben al baat bij deze CD. 

Het uitbrengen van deze cd heeft er zelfs toe geleid dat er meerdere geleide meditaties opgenomen gaan worden.

In eerste instantie  is deze geleide meditatie, een onderdeel geweest van de Reiki cursus die Thomas geeft, maar al snel kwamen van vele kanten het verzoek om deze meditatie op CD te zetten. Deze CD kost € 15,-- (dat is inclusief porto en bezorgkosten) en u kunt deze in uw bezit krijgen door € 15,-  over te maken op Bankrekening: NL98 RABO 0128.4702.32  t.n.v. Samma Saya te Haarlem onder vermelding van CD 1 en natuurlijk uw naam en adres, en u ontvangt de CD enkele dagen later in uw brievenbus.

Nu is er ook de tweede CD!!!

Deze CD is meer dan de eerste een ontspanning CD waarbij Thomas u meeneemt op een reis... een wereldse reis in en naar jezelf. 
De combinatie van zijn warme stem met de muziek en de rust waarin het te beluisteren valt maakt dat je terug komt in balans en ontspanning

Ook deze CD kost ook € 15,-- (dat is inclusief porto en bezorgkosten) en u kunt deze in uw bezit krijgen door € 15,--  over te maken op Bankrekening: NL98 RABO 0128.4702.32  t.n.v. Samma Saya te Haarlem onder vermelding van CD 2 en natuurlijk uw naam en adres, en u ontvangt de CD enkele dagen later in uw brievenbus.

Download hier een kort fragment --> (fragment CD)WIlt u echter beide CD's tegelijkertijd bestellen?

Geniet dan een korting en maak dan € 23,50 (dat is inclusief porto en verzendkosten) over op Bankrekening: NL98 RABO 0128.4702.32  t.n.v. Samma Saya te Haarlem onder vermelding van "CD I en II". 
Vergeet echter hier ook niet uw naam en adres op de overmaking te vermelden, en u ontvangt beide CD's enkele dagen later in uw brievenbus.