Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling (Basis en Gevorderden)
 
 
Iedereen beschikt over een intuïtief vermogen.    
 
Door dit te ontwikkelen verruimt u uw bewustzijn en stimuleert u uw spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Uw kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie u bent en wat u kunt. Uw (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als u denkt dat u niet beschikt over deze 'gaven' en dit nooit zal kunnen! U zult ervaren dat het tegendeel waar is, dat u dit wel degelijk kunt en dat u tot veel meer in staat bent dan u zelf misschien voor mogelijk houdt.
 
Maar wáár zit die gave dan bij u en heeft u echt wel het "talent" om deze gave te ontwikkelen? Wij denken van wel en hebben er een cursus voor geschreven om dit te ontdekken.

Tegelijkertijd zult u meegevoerd worden in de gedachte dat ieder mens handelt vanuit twee disciplines, te weten: Ratio (het denken en het weten) en Intuïtie Het 'voelen', de emotie) 
Wat wij nou proberen te bereiken in deze cursus, is om een balans tussen ratio en gevoel te creëren waarbij u zelf heel duidelijk zult gaan herkennen wat ratio en wat gevoel is. 
Voelen wie wij echt zijn, voelen welke energie om ons heen is, 'voelen' hoe een ander in elkaar steekt.

Het menselijk ratio geeft niet vaak een rust-gevoel en of een balans in het leven, je gevoel echter wél. Daarom is het essentieel dat we u leren rust te krijgen in uw hoofd en in uw leven. Zet de ratio maar even opzij...
 
Tijdens De Basiscursus gaan we in op:  meditatie, chakra's en aura's, wat is heldervoelendheid, helderziendheid, helderwetendheid en helderhorendheid,  psychometrie (helderziende waarnemingen aan de hand van foto's of voorwerpen), Pendelen, Reiki energie en behandeling. Maar er komt véél meer ter sprake en er zullen véél meer onderwerpen besproken gaan worden.

Indien u méér en verder wilt gaan in het ontwikkelen van uw Intuïtie raden wij u aan om de cursus Intuïtieve ontwikkeling voor gevorderden te volgen.
Tijdens deze cursus gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen die we eerder hebben gehad tijdens de basis cursus en we behandelen onderwerpen als: het nut van meditatie, reïncarnatie, oude zielen (ben je er zelf een en hoe kom je daar achter) Numerologie (wat zeggen nummers over wie je bent en hoe vertaal je dat), en natuurlijk gaan we dieper in op psychometrie ( het lezen van foto's en voorwerpen )

Er komen diverse meditatie- en visualisatie-oefeningen aan bod.
 
De cursusavonden zijn een combinatie van theorie en praktijk; we bespreken eerst de theorie en gaan daar vervolgens mee aan de slag.
 
Zie het als een spirituele fruitmand, waarin een aantal appels liggen. Iedere week mag u één hapje nemen van één appel... om te proeven, om kennis te maken en te beseffen of deze discipline van spiritualiteit iets voor u is.

_________________________________________________________________________________

INSCHRIJVING

Is uw interesse gewekt en wilt u nou eens ECHT aan de gang met uw spiritualiteit en/of uw Intuïtie verder ontwikkelen? 

SCHRIJF DAN NU IN VOOR DE BASISCURSUS DIE OP 16 JANUARI 2019 START!!!!BASISCURSUS  ---->  INSCHRIJFFORMULIER  
vul het in, en stuur het naar ons terug per mail.


__________________________________________________________________________SCHRIJF DAN NU IN VOOR DE CURSUS GEVORDERDEN, DIE OP 8 JANUARI 2019 START!!!!

Download dan nu uw inschrijfformulier voor de GEVORDERDEN CURSUS:


GEVORDERDEN CURSUS ----> INSCHRIJFFORMULIER  
vul het in, en stuur het naar ons terug per mail.


__________________________________________________________________________