Thomas Woolthuis - Medium - Paragnost - Reiki Master - Numeroloog
 
Paranormale huiskamer avond (bij U thuis)
 
Hoe leuk, maar vooral boeiend zou het zijn, dat u zonder veel moeite te hoeven doen, een paranormale avond bij u thuis zou kunnen hebben?
 
U heeft vast wel 10 vrienden of vriendinnen (vanaf 16 jaar of ouder) die dat graag ook eens mee willen maken.
 
Voor de kosten hoeft u het niet te laten en het risico dat u NIET aan de beurt komt, zoals bij de grote paranormale shows, is uitgesloten.
 
We prikken in de agenda een datum en maken een afspraak om bij u thuis met minimaal 8 van uw vrienden of familie, een paranormale c.q. spirituele avond te houden.
 
Op deze avond mag iedereen één door henzelf meegebrachte foto laten lezen door Thomas, in een z.g. "foto reading". Hierbij is het echter niet de bedoeling dat iemand een foto van zichzelf neerlegt.  
 
Van de persoon die op de foto staat, maakt het niet uit of deze is overleden of nog leeft, de energie die ik lees, blijft namelijk hetzelfde. Bij mensen die nog leven, dient dan wel eerst toestemming gevraagd te worden: bij overleden mensen is dat uiteraard niet mogelijk. 

Indien u kiest om geen foto's te willen laten lezen, is dat natuurlijk ook mogelijk!
Thomas doet dan spontaan helderziende waarnemingen per persoon. Thomas laat zich dan informeren door zijn Gids van genezijde.
 
Voor alle aanwezigen die wél of geen foto hebben laten lezen, maar wel aan de beurt zijn gekomen, zijn de kosten slechts € 15,-- per persoon. 
Dit geld echter alleen bij een aantal van 10 personen. 

Deze avonden zijn voor Thomas een serieuze spirituele activiteit en dient NIET beschouwd te worden als een avond of middagje entertainment.
Tijdens de door Thomas gehouden readingen mag er daarom ook niet worden gerookt en mogen er géén alcoholische dranken genuttigd worden.

  
Bel voor boekingen en informatie: 06-25 1988 66

 Hieronder een reactie van een zeer sceptische gastheer...